Knjaževačke

Broj pregleda

Čovek koji je Timočku krajinu digao na noge!

Bracan Urošević iz Knjaževca na uloženih 300 zaradio 900.000 dinara igrajući samo na Engleze! „Nisam znao koje me je snašlo“, kaže iskusni kladilac.

v-e-s-z

Kladioničarski „solunac“ Bracan Urošević fantastičnim dobitkom od 900.000 dinara na uloženih 300 digao je na noge Timočku krajinu!

Po završetku utakmice između Aston Vile i Stouka u kojoj su gosti odneli za sve druge, osim za junaka naše priče, ubedljivu pobedu, nekoliko minuta je bio u potpunom šoku. Konobar renomirane picerije „Korzo“ iz Knjaževca beležio je i ranije poprilične dobitke, ali ovaj poslednji je prevazišao sva njegova očekivanja.
„Odigrao sam sedam kečeva i četiri dvojke. Sve je došlo kako se samo poželeti može i na kraju mi je za naplatu ostao meč Aston Vila – Stouk. Uprkos tome, bio sam poprilično miran jer mi je delovalo neverovatno da će Stouk toliko da me obraduje. Pogotovo kad je domaćin poveo sa 1:0. E onda su gosti izjednačili i izbušili mrežu Astonke. U trenutku završetka meča nisam znao koje me snašlo, a-ha-ha…“, kaže Bracan Urošević za naš portal.

S kim ste prvo podelili radost?
„Sa gazda Sokolom i zatražio mu tri slobodna dana. Znao sam da će mi MOZZART ekspresno isplatiti novac i odmah sam skovao plan kako da proslavim dobitak.“

I da li je plan sproveden u delo?
„Jeste, kako nije. Častio sam lepo društvo i malo se provodio po Beogradu. Ono što je ostalo sam oročio.“

Šta vas je više dovelo do premije: znanje ili sreća?
„Važno je i jedno i drugo. Dosta pratim sport i uvek znam šta se dešava, ko kako igra i slično. Isto tako, prilično sam smiren i uvek pažljivo biram šta i kako igram. Sad, moram da priznam da sam pre dve godine bacio fudbal u drugi plan i uglavnom tipovao košarku, tenis i rukomet. Sreća moja što nisam skroz digao ruke od fudbala, jer okreni-obrni, ništa bez fudbala. Obavezno da napišete da je ovo rekordni dobitak u Timočkoj krajini, ali i šire, svi bruje o mom srećnom tiketu“, zaključio je Bracan Urošević.

(Mozzart)

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara