Dan opštine u nezgodno vreme?

Broj pregleda

dan-oZbog pogoršanja situacije u poplavljenim delovima naše zemlje, domaći kantautor Vlado Georgiev odlučio je da otkaže solistički koncert u Kombank Areni, Milan Stanković otkazao je nastup u Sarajevu, otkazani su mnogi nastupi i proslave širom Srbije planirani za jučerašnji dan, međutim, pored svega toga, opština Knjaževac proslavila je Dan opštine uz uživo svirku i koktel u prostorijama Doma kulture.

Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić u svom izlaganju poželeo Knjaževčanima srećan praznik a gostima da se kao i ranijih godina lepo provedu u Knjaževcu.


(Snimak: Knjaževac vesti)

Međutim, na društvenim mrežama, pojedini Knjaževčani i građani iz okolnih gradova i opština spekulišu da je ipak ova proslava trebala da se pomeri za neki drugi dan, jer je u Srbiji situacija sve gora.

Interesuje nas šta vi mislite povodom ovoga?
Ostavite vaš komentar, uključite se u diskusiju.

Podsetimo da je u Srbiji na snazi vanredna situacija i da je nekoliko gradova potopljeno. Najugroženiji su Obrenovac i Šabac.

Povezano

ĐOKIĆ: Pred nama je godina velikih investicija! OBELEŽEN DAN OPŠTINE KNJAŽEVAC

Predsednik opštine Milan Đokić čestitao građanima Dan opštine

Obeležen Dan opštine Knjaževac

Obeležen Dan opštine Knjaževac: Najviša priznanja uručio predsednik Đokić

Obeležavanje Dana opštine Knjaževac

Svečanom akademijom obeležen Dan opštine Knjaževac

VESTI IZ KATEGORIJE

OŠ ,,Dubrava“ – Obaveštenje o upisu dece u prvi razred

OFK Knjaz pobedio Brodoremont

Holandija povukla višnje iz Srbije, evo šta je hitan korak

SRPSKA LIGA ISTOK: U KNJAŽEVCU U 58. MINUTU PREKINUTA UTAKMICA!

Obeleženo 25 godina od početka NATO agresije

FUDBAL: Naredni rival Srbije 125. na FIFA listi

15 odgovora

  1. Onom sa slike sramnom dvojcu bez kormilara najvažnije je da se šepure i slikaju i da krckaju narodne pare. Koliko su bezvredni videće već narednog dana kada ostanu bez fotelja. Neće ih niko fermati za dve pare, osim državnih organa kojima će obrazlagati sva kriminalna dela. To što oni čine nije ni neumesno, nije ni nedolično…… Sramota Knjaževca su oni….

  2. Ne samo svečana akademija u Domu kulture, i koktel u holu iste ustanove, nego i klasičan KRKANLUK u restoranu „Mali predah“, sa sve Draganom Đilasom, Boškom Ničićem i ostalim „ekspertima“! Neće još dugo, narod je progledao 16. marta!!!

  3. A to sto su se ponasali kao rimski Imperatori , pa su im pored krlanluka u sobe Malog predaha potom provodjene i mlade aktivistkinje za razonodu u kasne sate. Paralelno terevenka u Domu kulture sa takodje skupim bendom u doba kad je pola srbije se borilo sa obuzdavanjem vodene stihije.

  4. Zasluzili su da se u Knjazevcu u vanredno stanje uvede i prinudna uprava proporcionalno sastavljena od stranaka koje ucestvuju u republickom parlamentu

  5. Dal’ ste svesni,Milane,Mladene,Gago,…koje ste vi razočarenje u očima onih koji vas znaju čitav jedan život,recimo mene…bili ste sjajni momci,sva trojica,dok se niste dograbili politike i udobne fotelje,i sad…ma nema svrhe,takvi kao ja mogu da vam „pljunu pod prozor“.Ajd’ srećno sa karijerama.

  6. Ljudi koji nemaju osećaj strašne situacije koja je zadesila zemlju ,Sa velikim materijalnim štetama i velikim brojem nastradalih.Tek će objaviti broj nastradalih, koji je veliki. Zar je to razlog slavlja i muzike kad su svi otkazali.Moglo se odložiti dovoljna je bila akademija, Jos nam sekretarica se slika sa flašom rakije i svima nam objavljuje na fejsu.
    NEMAM REČI

  7. Stoka bre, dok se narod davi vi krkate i veselite se, danas saljete kao neku pomoc, sta ste poslali? ostatke hrane od sinoc? svi cete biti najureni zbog ovoga, nece se tek tako zavrsiti ovo…

  8. ko bre spekulise….?!?!?!?! al je to odabrani recnik….pa jel to ima smisla?! pa bolje da su cele veri postovali kako su otkazali veceru, pa da nam jos i zao bude, nego sto su napravili predstavu u kojoj se videlo koliko su sebi bitni….naravno, nesto bi cak i ustedeli, ipak je knjazevac nerazvijena opstina, ako sam ja dobro informisana..ironijo zivota

  9. Ma nije dan Opštine u nezgodno vreme nego su bestidnici na pogrešnom mestu. Pre par dana direktor JKP Standard dva dana organizuje šenlučenje u Malom predahu, jer nema bolji način gde da potroši narodne pare od povećanja cena komunalnih usluga koje je iznosilo kriminalnih 54%. A kada je mogao ON zašto nebi i ONI. Sitne duše!!! Biće posla prego glave za nadležne državne organe!

  10. Sramota presednika Knjazevacke Opstine i grupu njegovih saradnika,SLAVE tri proslave od te jedna zatveronog tipa u Domu kulture sa njih tridesetak,a naredjenje izdaju Standardu da kose travu samo dva metara od ulice u gradu,jer nemaju dovoljno novca za odrzavanje.Pa se pitam dokle ce da otimaju od ovaj narod iz dan u dan.Mi pojedini smo sakupili novac za kosenje trave kako bi nasa deca mogla da se igraju ispred zgrade.Cak posle proslave u MALOM PREDAHU su morali i da se biju da bi ulepsali proslavu,SRAMOTA ALI VELIKA SRAMOTA.

  11. A sto se tice vlasnika predaha takozvanog ,,TIKVICA,,on kompezira sa opstinom,pravi bazen,parking,zauzeo sve do timoka,na povrsini koja nije njegova,on PRISVAJA I NIKO MU NISTA NEMOZE.Pa se pitam imali ko mozda da prekotrolise nekog ko na vodoprivrednoj sredini gradi,a niko nista ne reaguje niti preduzima.Ali se nadamo da ce predsednik Vucic vrlo brzo doci i do Knjazevca.

  12. INSPEKTORU NADLEZNOM ZA GRADNJU, je vaznije da je poslao resenja za rusenje svim zanatlijama koji imaju privremene montazne zgrade i u njima posteno zaradjuju za zivot. Jer kod njih nema svakog petka besplatan posni dorucak (pastrmka, som, smudj i ostaja jeftina riba) jer Gospodin Inspektor je veliki vernik BIVSA KOMUNJARA PA PETKOM POSTI KOD „TIKVICU„

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Radio Bubamara Live

Najnovije na portalu

OŠ ,,Dubrava“ – Obaveštenje o upisu dece u prvi razred

OFK Knjaz pobedio Brodoremont

Holandija povukla višnje iz Srbije, evo šta je hitan korak

SRPSKA LIGA ISTOK: U KNJAŽEVCU U 58. MINUTU PREKINUTA UTAKMICA!

Obeleženo 25 godina od početka NATO agresije

FUDBAL: Naredni rival Srbije 125. na FIFA listi