Broj pregleda

Koliko koštaju radovi oko platoa ispred Doma kulture?

Odbornik Saša Stanković (SPS) postavio je Skupštini Knjaževcca pitanje sredinom decembra ’’Koliko ukupno koštaju radovi oko platoa Doma kulture i koliko je do sada plaćeno po računima za te radove’’, na šta nije dobio odgovor.

foto-print-skrin

Neverovatno je da smo celu godinu i dosta para potrošili na sređivanju platoa, a da informaciju o tome nemaju svi odbornici, kaže Stanković.

On je upitao na sednici SO Knjaževac predsednika Skupštine zašto nije dobio odgovor u zakonskom roku, i da li će dobiti traženu informaciju, odnosno odgovor dobiti, na šta mu je Mančić odgovorio da je svakako bio plan da se SO obavesti da je Stanković postavio pitanje u pisanoj formi 15. decembra i da su podaci spremni, ali da je iz opravdanih razloga Skupština odlučila da se rok za davanje odgovora produži.

Inače podatke koje smo i ranije objavili na našem sajtu su da radove izvodi Arhibet DOO iz Niša, a ugovorena vrednost javne nabavke 53.052.102,10 dinara bez PDV-a.

 

0 Responses

  1. Pa tu je i bezbroj aneksa ugovora, GARANT!!! Kraka je, u svoje vreme, bio poznat kao „državni sekretar specijalno zadužen za anekse ugovora“ u tadašnjem Ministarstvi za NIP!

  2. A kada ce da se obelodani vest o incidentu to jest tuci izmedju kontraverznog direktora DK i njegve desne ruke B.J. pri cijem je sledu dogadjaja stradao i dobar deo inventara ove ustanove ? Incident se dogodio 19.12.2014. i o njemu su obavesteni skoro svi gradjani a i nosioci reda mada je incident malo bacen u senku drugim incidentom od petka…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE