Књажевачке

НОВИНЕ

Унесите овде текст наслова

Broj pregleda

Danas će se smenjivati vetar, kiša i sneg!

Posle podne se očekuje prestanak padavina i to najpre u severnim i zapadnim krajevima. Vetar će biti slab do umeren, severni, severozapadni. Jutarnja temperatura od minus tri stepena Celzijusova do plus jedan, a najviša dnevna od jedan do pet stepeni

kisa vetar ap
Foto: AP/Ilustracija

U Srbiji će danas biti umereno i potpuno oblačno, u nižim predelima mestimicno sa slabom kišom ili snegom, a u višim sa snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Posle podne se očekuje prestanak padavina i to najpre u severnim i zapadnim krajevima. Vetar će biti slab do umeren, severni, severozapadni.Jutarnja temperatura od minus tri stepena Celzijusova do plus jedan, a najviša dnevna od jedan do pet stepeni Celzijusovih

U utorak, 3. februara, očekuje se umereno oblačno i uglavnom suvo vreme. U sredu i cetvrtak oblačno, mestimicno sa kišom, na visokim planinama sa snegom, na planinama jak jugoistocni vetar.

Temperatura će biti u postepenom porastu. Zatim sledi oblačno i hladnije, a u petak mestimično sa kišom, na planinama sa snegom, dok će vetar oslabiti. Od subote temperatura u daljem padu, sneg i u nižim predelima.

(Kurir)

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara

Najčitanije
sada