Osnovan narodni pokret “Knjaz“

Broj pregleda

Predstavljen novi narodni pokret pod imenom “Knjaz“, o čemu su “Knjaževačke novine“ i ranije pisale. Većina članova je iz redova nekadašnjeg URS-a, čiji je predsednik bio Mlađan Dinkić, a na lokalu Milan Đokić.

10442440_10205861423080585_1071872661868756294_n

Osnivači Pokerata su nekadašnji članovi Ujedinjenih regiona Srbije.

Prema rečima predsednika opštine Milana Đokića, narodni pokret “Knjaz“ nastao je iz potrebe da se okupe oni koji žele da se bave lokalnim problemima, lokalnim temama i poboljšanjem života u Knjaževcu, prenose lokalni mediji.

Članovi Pokreta, za lokalne medije, istakli su da nemaju centralu u Beogradu, da ne slušaju direktive stranačkih starešina i da su jedini komandanti građani Knjaževca.

Iako URS, čitaj “Knjaz“ trenutno vrši vlast na lokalu, oni ističu da se njihov program ogleda se u tome da sve ono što su potencijali knjaževačke opštine stavi u funkciju razvoja Knjaževca, da se iskoristi na najracionalniji način i da Knjaževac učine boljim mestom za život…

Povezano

Predsednik opštine pozvao sugrađane da se pridruže humanitarnoj akciji za pomoć Jovani

EU će podržati projekte usmerene na razvoj održivog turizma u Knjaževcu

Evropska unija podržava Opštinu Knjaževac u opremanju rehabilitacionog i velnes centra na Banjici

BUDUĆNOST KNJAŽEVCA: 33 STIPENDIJE ZA NAJBOLJE STUDENTE

Srpska napredna stranka ostvarila rast od 6,6% u Knjaževcu – Rekordni rezultat nakon 11 godina vlasti

Ruralni razvoj u fokusu – Sastanak opštine Knjaževac sa predstavnicima Saveta MZ

VESTI IZ KATEGORIJE

FK Timočanin prolazi najteži period od osnivanja, evo šta je Miloš Stojanović Popaj izjavio za Sport klub

OFK Knjaz pretrpeo težak poraz u Zaječaru

Plate i penzije redovne, već se razmišlja da se povećaju

Mali sajam sporta u Knjaževcu

Timočaninu oduzeta pet bodova, a danas poražen u Popovcu

Novi ciklus nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ počinje 11. maja

20 odgovora

  1. Sve vas treba vesati,kompletno…na divnom platou doma kulture,da se susite mesecima na blagoj kosavi.

  2. Više ste bre smešni svi vi na vlasti. Počevši od Đokića, Kureta, Stanišića i ostalih budžetskih korisnika.
    SKIDAMO VAS POSLE IZBORA. UPAMTITE!

  3. Dokle ce te da nas lazete i varate. Nece vam proci. Iznosicu svakog dana na ovom portalu sve ISTINE o vama a vi se suocavajte sa njima.

  4. Genijalna ideja super-lidera, ali tesko izvodljiva. Pa i deca u osnovnim skolama znaju bre sta radite i kako.

  5. Ovo je pravi primer BESTIDNIKA! Neka ih je sramota što na ovaj način žele da promene dlaku, ali neka znaju da ih i moji drugari osmaci prepoznaše. Njima kao da nije jasno da narod nije glupa rulja. Ne samo da u dosadašnjem mandatu nisu učinili ništa za naše sugrađane već se još sada spremaju i planiraju borbu za sledeće izbore. Umesto da se pokupe i odu iz Opštine oni još imaju smelosti da iritiraju ovaj napaćeni narod. Neće oni na slobodi dočekati izbore neka im je jasno još danas. Pokrali su mnogo toga, okaljali obraze i sebi i svojoj deci, mnogim kafedžijama ostali dužni za neplaćene lične terevenke. I zamislite oni bi još da kradu ovaj narod. SRAMOTA!!! ŠTO PRE IH PROCESUIRATI I SMESTITI GDE IM JE MESTO!

  6. G17…G17+…URS…Volim Knjaževac… Narodni Pokret Knjaz ili NPK. Ovo vam je ipak kraj. Dugo ste uspevali da varate ovaj napaćeni narod raznoraznim transformacijama, ali ste se na sreću tog istog napaćenog naroda ugasili na prethodnim izborima. Zadnji trzaji davljenika su ovih dana. NPK ide gde mu je i mesto, a gde bi drugde nego u plodne oranice. Samo što ovi nisu obično NPK đubrivo već đubrivo đubriva

  7. Da su gubari napali nase budzete, od opstinskog do ostalih – daleko bolje bi prosli. Ovolika svakolika otimacina i bestijalna pljacka bez pardona nije zapamcena ni u doba zloglasnih JUL-ovaca. Visegodisnji zatvor i oduzimavanje kriminalom stecene imovine jedino je resenje za ovu „ekspertsku ekipu za otimacine i pljacku“. Zivi bili pa docekali! Sto pre …

  8. Kraka je najveće zlo na ovim prostorima! Po sistemu nekadašnjeg „hitlerjungena“ organizovao je omladinu u vreme lokalnih izbora 2012. godine, usput im otvorivši račune po kafanama i odabranim bircuzima u gradu. IMA SE, MOŽE SE – bila je Krakina parola, s obzirom da je, kao državni sekretar u Ministarstvu za NIP, imao epitet „eksperta“ za anekse ugovora! Njegovo učešće u pranju para sa ex ministarkom Kalanovićkom, i još nekim prvacima nekadašnjeg G17 i URS-a, tek će izaći na videlo. Malverzacije oko izgradnje turističkog kompleksa na Staroj Planini, priča je za sebe – izračunato je da je 20 miliona bilo dovoljno za sve one radove, a utrošeno je- 30 milona!? Gde je razlika, nije teško zamisliti. Osnivanje grupe građana „Narodni pokret Knjaz“ predstavljeno je na lokalnom režimskom mediju „K.info“ kao nova „politička opcija“, iako je to najobičnija laž i manipulacija! Bahaćenje i malverzacije lokalnih direktora – URS-DS kabadahija, sponzorisanje lokalnih starleta (da bidemo fini), otpuštanja s posla neistomišljenika, otvaranje novih javnih preduzeća za zapošljavanje stranačkih kadrova, nepotrebni građevinski radovi…sve će se to osvetiti URS-ovoj strahovladi u gradu, jer je narod progledao i prozreo lokalne vlastodržce! Pa zvali se oni G17 plus, URS, odbornička grupa „Volim Knjaževac“, Narodni pokret „Knjaz“ (ili čak i SPO i Pravda, u ranijem periodu bavljenja politikom „knjaževačkog Ničića“)!!!

  9. To nije narodni pokret,već interesna grupa,da bi što duže ostali na vlasti i da ne bi odgovarali za predhodne pogrešne odluke i postupke ( čitaj malverzacije,prevare….).Dovoljni su primeri u bolnici,toplani,JKP Standard…o čemu postoje i krivične prijave,ali su nažalost još uvek stoje u institucijama koje su za to zadužene,ali duboko na dnu fijoka….

  10. Cccc…Svi ste prepametni i upuceni.Zadnja ste opstina u Srbiji ali po broju pjuvaca ste prvi.
    Usralo vas je da imate Milana Djokica za sugradjanina,slepci.Plujete po Staroj Planini.To je jedina sansa da ikada budete primeceni.Niko u Srbiji ne bi znao da postojite.Sigurno ce vas SPS i SNS odvesti u bolju buducnost.Da ne zaborvim Krkobabica 2,3,ili 4.Dinastija je to.Pozovite i Palmu,ugledni gradjanin,zar ne?

  11. Prijatelju, Palma je u vlasti u Knj. Prebegli odbornik iz redova ljubitelja Betovena i sl. je za nagradu postao Zamenik predsednika SO Knjaževac!

  12. dali ste vi ljudi zaista merodavni da dajete ovakve komentare. To je u vama progovorila zavist i nemoć.Ako ste i malo realni priznajte da za sada nepostoji bolje rešenje za Knjaževac .

  13. VUK DLAKU MENJA, ALI ĆUD NIKADA!!! Reče davno naš narod! A i knjaževčani na prošlogodišnjim izborima rekoše: urs 9% : SNS 59%!!! NAROD VIŠE NIJE GLUP!

  14. Gospodjo Nikic.
    U jednoj okupiranoj kvazi demokratskoj zemlji,kakva je Srbija danas,bez prava na misljenje,normalan zivot,rad,porodicu,veru,decu,potomstvo,buducnost,Narod,ponavljam „NAROD“ je merodovan da daje takve komentare!
    Kada kazem „Narod“ mislim na stranacki neopredeljene,koji nisu u politici,niti na stranackim funkcijama,bez budzetnog novcanika,bez veze,diplome sa harvarda,megatrenda.Seljaci,malogradjani kako nas oslovljavate uctivo.
    Sto se tice zavisti i nemoci,jeste u pravu ste,nemocni smo da se izborimo za promenu vlasti,jer su svi oni isti,indigo deca.Tajkuni koji unistavaju sve pred sobom zarad sopstvenog interesa.Americki i EU piuni koji bi rodjenu majku prodali za pare,jer im i sam grad Knjazevac i drzava Srbija nije sveta,vazne su pare i sve za pare,i nista osim para.
    Naravno sa tim prokletim parama zamisljaju da su neko i nesto,sami sebe lazu.Evo baci pogled na KURIR,BLIC,TELEGRAF,njihovi botovi nespavaju,velicaju sami sebe,eto ima primera na nasim gradskim sajtovima.
    Da nije njih mi nebismo znali sta je zivot.
    Evo ja sam realan,optimista,za vas znam da ste optimisticna zena koja se ne predaje,pa kako sad takav stav?odakle to?
    Da gospodjo za Knjazevac ima resenja,uvek ga je i bilo,ali nazalost moracemo pricekati kada budemo bili u mogucnosti da dovedemo celi sistem u red,pocev od tuzilastva,pa da bandu posaljemo gde im je mesto,pa tek tada se mi malogradjani seljaci ukljucimo u nesto konkretnije,radom,zalaganjem za buducnost,a ne za sopstveni dzep.I naravno ne po direktivi americkih i germanskih diplomata,atasea,nevladinih organizacija,zena u crnom,raznih expertskih agencija,masona,koji muzu budzet,ne rade nista,a odmaraju po kafanama i belosvetskim proevropskim birtijama na kontu nas,obicnih bez prava glasa,bez ikakvih gradjanskih naj osnovnijih prava.
    Do sada nikad nisam video da se ovca,svinja,krava,tele,kokos,pile itd.kada se vodi na klanje ne otima,skici svili,besni. Covek je prirodno bice,kada mu je ugrozena sva zivotna egzistencija,mora pokazati bes,mrznju,i svu svoju snagu. Koliko smo daleko od toga? Mislim da smo sve blize i blize svakoga dana.Naravno nebih voleo da dodje do toga ali Srpski narod je narod Slovenske krvi i duse,treba mu puno vremena da progleda i shvati,a tada nastupa eksplozija nezadovoljstva i preuzimanje stvari u svoje ruke,jer ocekivati od tajkuna da sami sebe hapse nema nista.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Radio Bubamara Live

Najnovije na portalu

FK Timočanin prolazi najteži period od osnivanja, evo šta je Miloš Stojanović Popaj izjavio za Sport klub

OFK Knjaz pretrpeo težak poraz u Zaječaru

Plate i penzije redovne, već se razmišlja da se povećaju

Mali sajam sporta u Knjaževcu

Timočaninu oduzeta pet bodova, a danas poražen u Popovcu

Novi ciklus nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ počinje 11. maja