Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

Stambeno zbrinjavanje izbeglica

Radi uspešnog nastavka sprovođenja Regionalnog stambenog programa koji ima za cilj da stambeno zbrine 16780 najugroženijih izbegličkih porodica u Republici Srbiji, Komesarijat za izbeglice i migracije Republike Srbije poziva sve porodice izbeglica iz Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske koje nisu rešile svoje stambeno pitanje, da se evidentiraju u lokalnom povereništvu u periodu od 18. februara do 18. marta 2015. godine.

krnjacca

Ovaj poziv odnosi se na već evidentirane izbeglice, kao i na one koji do sada nisu evidentirani. Izbegličke porodice treba da podnesu dokumentaciju koju poseduju kako bi se moglo utvrditi da li ispunjavaju uslov za dobijanje tražene pomoći (odnosi se na porodice koje u vlasništvu imaju plac ili stambeni objekat kome je potrebna adaptacija ili dogradnja).

Napominjemo da je evidentiranje obavezno u ovom roku i da se izbeglice radi evidentiranja mogu javiti Povereništvu za izbeglice i migracije opštine Knjaževac, Ulica Miloša Obilića broj 1, svakog radnog dana od 7 do 15 časova.

Bliža obaveštenja mogu se dobiti putem telefona 019-731-623, lokal 100.

 

(Info: Opština Knjaževac, foto: Politika)

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara