Broj pregleda

Đokić: Svaka godina treba biti predizborna

Predsednik opštine Milan Đokić u intervju za televiziju “Kopernikus“ – na pitanje kako funkcioniše lokalna samouprava kada je vreme za onu predizbornu godinu, Đokić je odgovorio da svaka godina treba da bude predizborna.

milan-djokic

Svaka godina treba da bude predizborna, bez obzira da li je prva posle izbora ili ona pred izbore. Svaka godina mora da se posmatra i tretira na taj način, kaže predsednik opštine Milan Đokić.

On dodaje da ukoliko se radi instim intenzitetom svih godina, tada već nema panike kada dođe vreme za izbore.

Takođe, predsednik opštine govorio je i o novoosnovanom pokretu “Knjaz“, koji će se po njegovim rečima baviti najbitnijim pitanjima opštine Knjaževac u predstojećem periodu.

Đokić je takođe istakao da opština Knjaževac ima dobru saradnju sa republičkom vladom i ministarstvima.

Shvatamo da je situacija u državi teška i ne možemo da očekujemo da nešto čega jednostavno nema, ali svi vidovi saradnje sa republičkom vladom i ministarstvima su više nego korektni, naglašava Đokić.

Inače, rezultati rada sadašnje vlasti na čelu sa predsednikom opštine Milanom Đokićem su vidljivi i to od Stare planine do samog Knjaževca.

0 Comments

  • Da li je moguće da ja ništa ne videh od ovog boljitka o kome govori Đokić?!? A „dobra saradnja“ sa ministarstvima i vladom?!? Da li to znači njegovu metamorfozu u naprednjake?!?

  • Dzaba je svaka “predizborna“ kad ti posle svakih izbora platis koaliciju .
    Vladas sa 10%

  • Evo i njega kod nas…

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE