Broj pregleda

Konkursi za zapošljavanje

Na osnovu sporazuma o uređenju međusobnih prava i obaveza u realizaciji programa ili mera aktivne politike zapošljavanja, Nacionalna služba zapošljavanja i opština Knjaževac raspisali su javni konkurs za organizovanje sprovođenja javnih radova. Otvoreni su i javni pozivi za realizaciju stručne prakse, samozapošljavanja, sticanja posebnih znanja i veština.

slike_vesti-lokalna_samouprava-opstina-opstina2
Javni radovi mogu se sprovesti u oblasti socijalnih i humanitarnih delatnosti, održavanja i obnavljanja infrastrukture, održavanja i zaštite životne sredine. Raspisani au i javni pozivi za realizaciju programa stručne prakse u cilju sticanja uslova za polaganje stručnog ispita, za realizaciju programa sticanja posebnih znanja i veština, kao i javni poziv za dodelu subvencija za samozapošlkavanje.

O svim konkursima zainteresovani se mogu informisati na sajtu Nacionalne službe zapošljavanja:
http://www.nsz.gov.rs/live/info/konkursi/konkursi-nsz-lokalna-samouprava/javni_konkursi_-_knja_evac.cid21438?page=0,
kao i na sajtu opštine Knjaževac: www.knjazevac.rs

Dodatne informacije mogu se dobiti na telefone NSZ: 019/731-228 i 019/444-521, ili u opštini Knjaževac na telefon 731-601.

Dokumente možete preuzeti na sajtu Opštine.

0 Comments

  • Ja sam iz SNS jel mogu da konkurisem

  • E, moj „tace“ provokacija ti nije prosla! Vidiš da u ovom „poslu“ opština Knjaževac vodi igru i bolje se presaltuj u G17, odnosno u URS, u stvari u Knjaza da bi mogao da dobijes posao!!! I vrapci znaju čiji su „kadrovi“ popunili opštinu i njena Javna i ostala preduzeća

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE