Broj pregleda

Održana 114. sednica Opštinskog veća

U sredu, 23. septembra, održana je 114. sednica Opštinskog veća. Među petnaestak tačaka dnevnog reda bili su zahtevi mesnih zajednica. Većnici su razgovarali i o dosadašnjoj realizaciji linijskog prevoza na teritoriji knjaževačake opštine.

Vece-opstine-Knjazevac
Za adaptaciju domova kulture, seoskih škola, crkava, ambulanti, nasipanje poljskih puteva, kupovinu traktora i mnoge druge namene, iz budžeta opštine Knjaževac mesnim zajednicama biće uplaćeno nešto preko dva miliona dinara, odlučilo je Opštinsko veće.

Većnici su razgovrali i o dosadašnjim iskustivima u realizaciji besplatnog linijskog prevoza. Kako je istaknuto, neke od linija su uređene tako da odgovaraju prevozu školske dece. Uskoro će u selima biti istaknuti redovi vožnje, a predsednik opštine Milan Đokić pozvao je građane da sve primedbe i predloge jave opštini.

Posebna komisija kontroliše ovu oblast, a svima je u intersu da prevoz bude što kvalitetniji, naglasio je Đokić.

Na sednici Veća usvojeni su izveštaj i program Predškolske ustanove “Bajka“ i predlog memoranduma o razumevanju sa kancelarijom Ujedinjenih nacija za projektne usluge.

Bilo je reči i o konkursu, koji je Fondacija “Divac“ raspisala za mlade poljoprivrednike. Umesto dvadesetoro, podršku će dobiti trideset dvoje mladih, odnosno svi koji su ispunili uslove konkursa i kriterijume Fondacije Divac.

Ugovori sa mladim farmerima biće potpisani u četvrtak, 24. septembra.

0 Comments

  • Stan je moje vlasnistvo i imam pravo da sa svojom prcijom radim sta hocu! Mozda zelim da se grejem logorskom vatrom, jer mi se tako svidja. Sta sad, ko zivi u stanu, nema slobodu odlucivanja o nacinu grejanja. Ma, treba da se dignemo na proteste, kao stanari u Nisu, pa da vidis cudo!

  • Hej! A što ne napisaste da vam je Dejan Miljković napustio brod koji tone!!! Do Nove godine od broda ostaće samo olupina od čamca bez kormilara!!! A do tada svi miševi koji su se razbežali pokušaće da kupe druge dresove. Neka se SNS pripazi da se u njih ne uvuče kancer iz nepostojećih stranaka ursOVACA I deesOVACA!!!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE