Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

Ministar Vulin obišao Gerontološki centar Knjaževac

Aleksandar Vulin – ministar rada, u pratnji predsednika opštine Knjaževac Milana Đokića, proteklog četvrtka obišao je Gerentološki centar u Knjaževcu.

Djokic i Vulin

Ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Aleksandar Vulin rekao je da je prošle godine uloženo 8,4 miliona dinara u kvalitet takvih domova.

Protekle godine u ovaj dom ministarstvo je uložilo nešto više od šest miliona dinara i mislim da smo sada već veoma blizu postizanja cilja, izdavanja licence i za ovaj dom, rekao je Vulin.

Milan Đokić predsednik opštine Knjaževac smatra da Gerontološki centar svakako može služiti kao primer institucijama ove vrste u celoj zemlji.

Ovaj objekat ne bi izgledao ovako da nema značajnu podršku ministarstva. Zadovoljstvo je videti kako u saradnji ministarstva i jedne ovakve insitucije možemo da dođemo do krajnjeg cilja, a to su zadovoljni korisnici, rekao je Đokić.

Direktor Gerontološkog centra Knjaževac Saša Ignjatović istakao je da se tokom prošle godine, a delimično i sada radi krečenje celog doma.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara