Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

USS: Brži razvoj sela i opštine u narednom periodu

Opštinski odbor Ujedinjene seljačke stranke Knjaževac organizovao je predizborni skup u prepunoj sali hotela u Kalni, kao i obilazak ovog kraja i poljoprivrednih gazdinstava.

knjazevac uss

Unapređenje poljoprivrede, povratak mladih ljudi na selu i oživljavanje sela je cilj sprovođenja politike USS, kao i bolja veza između grada i sela, kroz uređenje putne infrastrukture, vodovodne mreže, uređenje škola, mesnih kancelarija i sl.

Miletic i Stevanovic

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić rekao je da Knjaževac ima velike šanse da još više napreduje u poljoprivredi, kroz razvoj stočarstva i voćarstva i dodao da će se Ujedinjena seljačka stranka, ukoliko bude imala svoje predstavnike u lokalnom parlamentu, za to neizmerno zalagati, kao i u drugim gradovima i opštinama gde ima svoje predstavnike.

USS KNJAZEVAC

Igor Stevanović predsednik OO USS Knjaževac kaže da će se Ujedinjena seljačka stranka zalagati za bolji život mladih na selu i u gradu, za razvoj svih krajeva opštine kao i privrednom, odnosno ekonomskom napredovanju.

Nakon tribine predstavnici USS obišli su sela u ovom delu opštine i razgovarali sa poljoprivrednicima i mladim ljudima koji žive na selu o aktuelnim problemima i načinu na koji mogu da se reše.

Inače, Ujedinjena seljačka stranka je na lokalnim izborima u Knjaževcu pod rednim brojem 4.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara