Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

U Minićevu podržali politiku Ujedinjene seljačke stranke

Juče je u Minićevu, u bašti kafane “Tvigi“, održan predizborni skup Ujedinjene seljačke stranke OO Knjaževac.

Tribina u Minicevu
Foto: Knjaževačke novine

Više od šezdesetak simpatizera i članova Ujedinjene seljačke stranke iz Knjaževca prisustvovalo je skupu koji je svečano otvorila potpredsednica OO USS Knjaževac Mirjana Božinović, a na kojem su govorili predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić, predsednik Opštinskog odbora u Knjaževcu Igor Stevanović, kao i kandidati za odbornike u lokalnom parlamentu Dragana Nenković, Branislav Milošević i Slađana Stojanović.

Foto: Knjaževačke novine
Foto: Knjaževačke novine

Predsednik USS Milija Miletić kaže da knjaževačka sela moraju više da budu sagledana, da se mladi vraćaju i da život opstane na selu, jer je po njegovim rečima selo održalo Srbiju.

Boriću se za ravnomeran razvoj sela i grada, za bolje uslove seljacima u delokrugu poljoprivrede u svim segmentima. Posle izbora koji će biti održani 24. aprila opština Knjaževac može računati na mene kao narodnog poslanika koji će zastupati interese i ovog kraja, rekao je Miletić.

saas
Foto: Knjaževačke novine

Igor Stevanović – predsednik knjaževačkog Opštinskog odbora Ujedinjene seljačke stranje i ujedno novo lice na političkoj sceni ove opštine, kaže da ukoliko USS bude imala svoje predstavnike u lokalnom parlamentu, samim tim stvoriće se mogućnost da preko narodnog poslanika Milije Miletića opština Knjaževac dobije mnogo više kada je u pitanju razvoj poljoprivrede, ali i opštine u opšte.

Na dan izbora, 24. aprila, birajte pametno, birajte domaćinski, a ja vam obećavam da ću svakodnevno, ukoliko postignemo pozitivne rezultate, pozivati Miliju Miletića da sagleda i o problemima svakodnevno obaveštava sve u Vladi Republike Srbije, rekao je Stevanović.

UJEDINJENA SELJAČKA STRANKA MILIJA MILETIĆ BROJ 4.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara