Broj pregleda

Dobri domaćini podržavaju politiku USS

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke Milija Miletić, predsednik OO USS Knjaževac Igor Stevanović i njegova zamenica Mirjana Božinović posetili su gazdinstvo Mališe Ilića Futre u Jakovcu kod Knjaževca i razgovarali o razvoju poljoprivrede i trenutnom stanju.

Igor Stevanovic USS

Ovo je primer kako treba da se razvija poljoprivreda u našim krajevima. Trudićemo se i naravno naš zadatak će biti da svi poljoprivrednici mogu da rade i pristojno žive od svog rada, a takođe borićemo se da mladi ljudi ne odlaze iz naših opština, već da tu grade budućnost, rekao je Miletić tokom posete.

Igor USS Knjazevac
Igor Stevanović – novo lice na političkoj sceni Knjaževca

Igor Stevanović kaže da će USS ukoliko bude imala svoje odbornike u lokalnom parlamentu u Knjaževcu veći akcenat staviti na mlade u gradu, ali i razvoju sela i poljoprivrede i mladih koji žive na selu.

Imamo Miliju Miletića koji će biti poslanik i preko njega moćićemo mnoge značajne stvari da pokrenemo i da uradimo u našem Knjaževcu, rekao je Stevanović.

Milija Miletić - Veza sa Vladom Srbije i opštinom Knjaževac u budućem periodu
Milija Miletić – Učvrstiće komunikaciju sa Vladom Srbije i opštinom Knjaževac u budućem periodu

Božinovićeva kaže da će Knjaževac 24. aprila prepoznati nova lica na političkoj sceni i iskrenost Ujedinjene seljačke stranke – stranke pravih domaćina i domaćica.

0 Comments

  • Игор човек на свом месту. Гласам за број 4

  • Igor da si peva i da se ne petlja u politiku…

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE