Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

Najveći uspeh Tehničke škole na Književnoj olimpijadi

Na Okružnom takmičenju Književna olimpijada, održanom u Zaječaru 9. aprila 2016. godine, učenice Tehničke škole postigle su do sada najveći uspeh.

Tehnickaskola

Na okružni nivo takmičenja plasiralo se čak 11 jedanaest učenica naše škole, a njih pet ostvarilo je izuzetan uspeh, plasiravši se u finale ovog takmičenja.

Na Republičkom takmičenju, koje će biti održano 15. maja u Sremskim Karlovcima, Tehničku školu predstavljaće tri učenice I razreda: Sara Čekić i Nađa Milenković, čiji je predmetni nastavnik Ivana Bogojević, i Sandra Milivojević, čiji je predmetni nastavnik Jelena Milošević Petrović, kao i učenice II razreda Marina Vlatković i Sara Voštinić, čiji je predmetni nastavnik Dragana Cvejić Vukić.

Uz iskrene čestitke učenicama i njihovim mentorima, moramo da pohvalimo i ostale takmičarke, koje su takođe postigle dobre rezultate: Lenu Simić, Jovanu Matijević, Jelenu Nikolić, Anđelu Milošević, Teodoru Milojević, učenice II razreda, čiji je predmetni nastavnik Dragana Cvejić Vukić, kao i Nevenu Antić, učenicu IV razreda, čiji je predmetni nastavnik Ivana Bogojević, stoji u saopštenju.

(Tehnička škola)

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara