Broj pregleda

KNJAZ: Broj 5. na lokalnim izborima

Juče su članovi NP Knjaz organizovali brojna dešavanja na platou ispred Doma kulture u Knjaževcu i uz muziku uživo, knjaževačkoj deci su podeljeni pokloni, a takođe deljen je i promo materijal.

5 knjaz
Broj 5

Već 4 godine trudimo se da probudimo pozitivnu energiju u gradu i da probudimo Knjaževac. Ova lepa prolećna subota, uz druženje sa Knjaževčanima treba samo da bude nastavak toga. Knjaževac je grad koji se prepoznaje u poslednje četiri godine kao lider u ovom delu Srbije pre svega po jednoj dobroj i pozitivnoj energiji i glavna uloga pokreta Knjaz i na ovim izborima, kao i pre i posle njih, jeste da okuplja ljude koji misle pozitivno, koji žele da rade zajedno, koji žele da doprinesu svom gradu, a to i jeste naša ideja “Knjaževčani za Knjaževac”, rekao je Milan Đokić.

Narodni pokret KNJAZ je pod rednim brojem 5 na predstojećim lokalnim izborima koji će biti održani sledeće nedelje, 24. aprila.

0 Comments

  • Jako im je mali odyiv bio i uglavnom su bili ljudi koji s prosli iotisli sa pijace. Nikad ovako ponuzavajcua kampanja. Uz pljeskavice, palacinke, muziku, sokove, pivo.

  • Pa kad podrska kosta pljeskavica+pivo

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE