Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

USS očekuje dobre rezultate na lokalu u Knjaževcu

Mi smo stranka dobrih domaćina, poljoprivrednika, seljaka i radnika. U našim redovima su nova lica na političkoj sceni Knjaževca i vreme je da Knjaževac dobije vlast kakvu zaslužuje, odgovornu i domaćinsku, poručeno je sa završne konvencije Ujedinjene seljačke stranke koja je večeras održana u sali Doma kulture.

Konvencija USS

Večeras su u Domu kulture, pred mnogobrojnim članovima i simpatizerima, predstavljeni kandidati za odbornike sa liste Ujedinjene seljačke stranke koja je u Knjaževcu pod rednim brojem 4, na lokalnim izborima.

Predsednik Opštinskog odbora Ujedinjene seljačke stranke u Knjaževcu
Predsednik Opštinskog odbora Ujedinjene seljačke stranke u Knjaževcu Igor Stevanović, foto: Marko Miladinović

Predsednik stranke u Knjaževcu i prvi čovek na listi Igor Stevanović kaže da očekuje više nego povoljne izborne rezultate, ali i nova ulaganja u selo, poljoprivredu i povratak života na selu.

Potpredsednica OO USS Knjaževac Mirjana Božinović, foto: Marko Miladinović
Potpredsednica OO USS Knjaževac Mirjana Božinović, foto: Marko Miladinović

Potpredsednica OO USS Knjaževac Mirjana Božinović kaže da će Ujedinjena seljačka stranka u Knjaževcu ostvariti odličan rezultat, prvenstveno jer su ljudi iz knjaževačke opštine prepoznali dobru nameru i domaćinsku politiku koju vodi predsednik Milija Miletić. Ona je iskoristila priliku i sve prisutne pozvala da 24. aprila zaokruže broj 4.

Predsednik USS Milija Miletić, foto: Marko Miladnović
Predsednik USS Milija Miletić, foto: Marko Miladnović

Pristunima se obratio i predsednik stranke Milija Miletić inače kandidat za narodnog poslanika.

On kaže da Ujedinjena seljačka stranka sa dobrim ljudima i dobrim domaćinima sigurno pobeđuje na izborima u Knjaževcu.

Na kraju konvencije u kulturno-zabavnom delu veče je ulepšao estradni umetnik Dragoslav Mihajlović Kanarinac, a potom u holu Doma kulture priređeno je zabavno veče uz muziku uživo i posluženje svrljiškog specijaliteta belmuža.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara