Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

Intervju učenika O.Š. ‚‚Vuk Karadžić“ istureno odeljenje u Podvisu

U okviru realizacije projekta ‚‚Škola je jaka do poslednjeg đaka“ – kroz kreativne radionce koje su pripremljenje od strane novinara portala ‚‚Knjaževačke novine“, učenici osnvone škole ‚‚Vuk Karadžić“ odeljenja u Podvisu pored mnogih aktivnosti radili su i na međusobnom intevjuisanju.

skola-u-podvisu-kod-knjazevca
Učenici O.Š. ‚‚Vuk Karadžić“ sa novinarima i urednicima ‚‚Knjaževačkih novina“

Veliki broj radova učenika biće prikazivan u odeljku ‚‚Škola je jaka do poslednjeg đaka“, dok će svi radovi, kao jedna celina biti objavljeni u jednom članku u glavnom delu portala ‚‚Knjaževačkih novina“.

Učenici O.Š. ‚‚Vuk Karadžić'' sa novinarima i urednicima Knjaževačkih novina
Učenici O.Š. ‚‚Vuk Karadžić“ sa novinarima i urednicima ‚‚Knjaževačkih novina“

U ovom prilogu objavićemo intervju novinarke radionice ‚‚Knjaževačkih novina“ Kristine Miletić i njene sagovornice, inače najbolje školske drugarice Dragane Adamović.

Novina: Kristina Miletić / Sagovornik: Dragana Adamović
Novina: Kristina Miletić / Sagovornik: Dragana Adamović

Kroz kreativne radionce koje su imale za cilj da učenike malo bolje upoznaju sa novinarstvom i metodama pisanja, dečaci i devojčice su izradili niz intervjua koje ćemo objavljivati na portalu ‚‚Knjaževačke novine“ u namenskom odeljku Projekta.


(Ovi tekstovi su deo projekta ‚‚Škola je jaka do poslednjeg đaka“ koji je sufinansiran iz javnih sredstava Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije, a ima za cilj da u skladu sa Zakonom o javnom informisanju doprinese većoj vidljivosti školstva u Opštini Knjaževac, pogotovu na seoskom području, kao i širem informisanju javnosti o ovom kraju).

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara