Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

Novi mobilni operater ‚‚Globaltel“

Novi virtuelni mobilni ‚‚Globaltel“ operator omogućuje da koristite više različitih brojeva u istom telefonu, kako bi korisnik mogao da zadrži svoju privatnost, da telefonira po povoljnijim tarifama u zemlji i inostranstvu i da gleda TV gde god da se nalazite.

global

Mnogi kažu da će mobilni operator‚‚Globaltel“ će biti izbor broj jedan kada pomislite na telefoniranje i gledanje televizije, jer ćete se brzo uveriti da vam čak nisu više potrebni ni Viber ni WhatsApp.

Možete da imate više brojeva telefona i to bez SIM kartica, a zadržaćete svoj postojeći broj mobilnog. roming vam više neće biti noćna mora, jer svoj broj možete imati u više od 40 zemalja sveta, bez dodatnog uređaja ili kartice. 

Dodatna pogodnost je što  će biti omogućeno i gledanje omiljenih TV sadržaja gde god da se nalazite, a čak da niste ni kod kuće ni pri televizoru i to bez obzira na provajdera.

Od 13. decembra ćete se uveriti zašto će Globaltel biti vaš izbor broj jedan kada pomislite na telefoniranje i gledanje televizije. Bilo da ste student, učenik, bavite se biznisom, volite da putujete, imate rodbinu u dijaspori, iskoristite priliku da postanete deo mreže slobodnih ljudi koju stvara Globaltel.

(Deo teksta: Informer)

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara