Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

Više nećete nositi dva mobilna ili koristiti Viber i WhatsApp

Sinoć u Mixeru zvanično sa radom počeo četvrti mobilni operater u Srbiji!

Foto: Kurir, promo
Foto: Kurir, promo

Novi mobilni operater u Srbiji, Globaltel, najavio je revoluciju u mobilnoj telefoniji za koju će vam biti dovoljan pametan telefon ili tablet.

Da bi ste postali Globaltelov korisnik, potrebno je da preuzmete Globaltel aplikaciju sa Google play ili app prodavnice i dobićete novi besplatan broj sa kojim u okviru mreže zovete, šaljete SMS i MMS poruke besplatno.

Ukoliko želite da komunicirate van Globatel mreže, kredit za dobijeni broj možete dopuniti na svim prodajnim mestima u Srbiji , kao i trafikama ‘’Moj Kiosk’’ ili putem platnih kartica na sajtu Globaltel.rs

Ono po čemu se ovaj mobilni operater razlikuje od drugh je što vam dozvoljava još dodatnih brojeva i to neograničeno, a na raspolaganju su vam brojevi iz 67 zemalja kod 199 operatera. Ukoliko želite da pozivate bilo koji broj ka drugim mrežama u zemlji ili inostranstvu, tu uslugu Globaltel vam naplaćuje po ceni od samo 9.90 dinara. Da bi vam potvrdila moto bez skrivenih troškova, kompanija Globaltel se potrudila da to i olakša korisnicima, pa vam se po svakom pozivu na ekranu prikazuje koliko je vaše zaduženje za dati poziv.

OD dodatnih usluga kompanija Globaltel izdvaja i 40 besplatnhih kablovskih kanala koje možete da gledate na svom telefonu ili tabletu.

Budućnost je upravo počela!

Autor: Promo tekst, Foto: Promo

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara