Knjaževačke

Broj pregleda

‚‚Zona Zamfirova II“ pred knjaževačkom publikom

Film ‚‚Vrati se Zone” je nastavak ‚‚Zone Zamfirove”, a pred knjaževačkom publikom premijerno će biti prikazan 24. i 25. januara 2017. godine.

 

zona zamfirska

Šest projekcija filma biće prikazano u dva dana, a Knjaževčane će karta za ovaj domaći film koštati 250 dinara.

Projekcije su 24. i 25. januara u terminima u 16h, 18h i 20h.


O FILMU: 

Reč je o romantičnoj melodrami sa elementima komedije o zgodama i nezgodama kroz koje prolaze Zone i Mane da bi sačuvali svoju ljubav i brak. Njih dvoje se suočavaju sa preprekama koje moraju da savladaju, čas se dopunjuju čas sukobljavaju, što ih dovodi u niz dramatičnih situacija sa neizvesnim raspletom.

Režiju potpisuje Jug Radivojević a scenario su napisali Ivana i Miroslav Mitić po motivima knjige „Zona Zamfirova, šta je bilo posle,” Dušice Milanović Marike.

Zonu Zamfirovu glumi Brankica Sebastijanović, dok kujundžiju Maneta igra Milan Vasić. Kao Manetova majka Jevda pojavljuje se Ljiljana Blagojević, a kao tetka Doka Jelisaveta Seka Sablić. Zoninog oca Hadži Zamfira tumači Nikola Ristanovski, a majku Tašanu Anita Mančić. Manulać je Miodrag Radonjić.

Pojavljuju se i novi likovi koje tumače Milan Lane Gutović kao pop Boža i Tanja Bošković kao popadija Sida. Tu su i Milorad Mandić Manda i Vesna Trivalić.

U filmu igraju i Goran Jevtić, Milena Vasić, Igor Đorđević, Iva Stefanović, Marija Stokić, Milan Kalinić, Dušan Matejić, Aleksandar Ristoski, Nela Mihailović, Rada Đuričin, Isidora Rajković, Gordana Marić, Ivan Zablaćanski, Tamara Aleksić i mnogi drugi.

(O filmu preuzeto sa sajta B92)

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara