Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

Održana prezentacija ‚‚Pokreni se za posao“

ENECA iz Niša u saradnji sa Agencijom za razvoj iz Knjaževca, protekle nedelje je organizovala prezentaciju pod nazivom ‚‚Pokreni se za posao“.

ENECA
Foto: PrtScr, youtube Knjazevac info

Prezentacija je organizovana u Regionalnom centru za stručno usavršavanje, a građani Knjaževca mogli su bliže da se upoznaju sa povoljnostima, ali i iznosima koji su opredeljeni za pojedinačne pomoći.

Iznos pojedinačne pomoći je 250.000 dinara, a starosnih ograničenja nema, rečeno je na prezentaciji.

U okviru nacionalnog programa „Pokreni se za posao“, koji podržava kompanija Filip Moris do sada je pokrenuto 606 uspešnih malih preduzeća

Rok za prijavu na konkurs ‚‚Pokreni se za posao“ kојi pоmаžе pоkrеtаnjе i unapređenje mаlih i pоrоdičnih prеduzеćа širom Srbiјe, produžen je do 28. februara zbog velikog interesovanja građana. Na osnovu brojnih molbi zainteresovanih kandidata, nevladina organizacija ENECA koja realizuje program uz podršku kompanije Filip Moris, omogućila je produžetak roka za prijavu na konkurs. Ukoliko imate dobru i kreativnu poslovnu ideju u koju verujete, ali vam je potreban dodatni podstrek, pozivamo vas da iskoristite ovu mogućnost.

‚‚Pokreni se za posao“ realizuje nеvlаdinа оrgаnizаciја ЕNЕCА, a značaj i dobri rezultati konkursa u proteklih sedam godina obezbedili su podršku i velikog broja partnera. U saradnji sa Nacionalnom službom za zapošljavanje, u protekla tri meseca održano je oko 35 informativnih sesija za potencijalne korisnike u više od 30 gradova u Srbiji. Osmi ciklus programa ’Pokreni se za posao’ će podržati još najmanje 100 dobrih preduzetničkih ideja širom naše zemlje.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara