Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

Obezbeđuje svetske zvezde! A uskoro će biti desna ruka Brus Vilisu

Dvadesetosmogodišnji Janoš Virag iz Zrenjanina obezbeđivao je mnoge poznate ličnosti, a uskoro se sprema da bude jedan od glavnih čoveka za obezbeđivanje filskih festivala u Kanu. 

virag dior

Virag je do sada obezbeđivao poznate i uticajne ličnosti poput glumice Paris Hilton i Dženifer Konelipotom popularnog DJ-a Snejka, Bob Sinklera, ali i naše domaće popularne zvezde kao što su Dara Bubamara, Rada Manojlović, Indira Radić, Saša Matić i mnogi drugi…

virag 1
Virag obezbeđuje Dženifer Koneli, foto: Atlantico Press

Za ovog Srbina, koji se profesionalno bavi obezbeđivanjem javnih ličnosti, pristigao je novi izazov i to ni manje ni više nego da bude jedan od glavnih šefova obezbeđenja filmskog festivala u Kanu.


O FESTIVALU U KANU

Kanski filmski festival (franc. Le Festival International du Film de Cannes) se održava svake godine u gradu Kanu na jugu Francuske još od 1946. Najprestižnija nagrada (za najbolji film) je Zlatna palma (Palme d’Or), koju je, između ostalih, i dva puta primio srpski režiser Emir Kusturica.


Brus Vilis, foto: Wikipedia
Brus Vilis, foto: Wikipedia

Kako saznajemo, ovaj nabildovani i ogromni Srbin će posle završetka Kanskih filmskih susreta krenuti put Njujorka gde već ima sklopljen dogovor da privatno obezbeđuje glumačku legendu Brusa Vilisa.

Volter Brus Vilis (engl. Walter Bruce Willis; Idar-Oberštajn, 19. mart 1955) američki je filmski glumac. Zapamćen je po ulogama u filmovima Dvanaest majmuna, Umri muški, Umri muški 2, Umri muški 3 i Umri muški 4, a bio je i specijalni gost u TV seriji Prijatelji i Vesele sedamdesete.

FOTOGALERIJA:

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara