Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

Teretana na otvorenom u Kaplarovoj ulici

Izgradnjom teretane na otvorenom u Kaplarovoj ulici, Opština Knjaževac još jednom je potvrdila da je opština modernih shvatanja i naprednija od svih opština u okruženju. 

Teretana na otvorenom, ilustracija, foto: pinterest.com
Teretana na otvorenom, ilustracija, foto: pinterest.com

Rešenje teretane na otvorenom dato je grafičkim prikazom, a rok za izvršenje svih poslova je 45 dana od dana pokretanja postupka javne nabavke.

Radovi se izvode na KP br. 116/1 KO Knjaževac, u ul.Kaplarovoj u Knjaževcu.

Knjaževčani bi uskoro mogli da vežbaju na sledećim spravama u okviru teretana na otvorenom u Kaplarovoj ulici: fitnes sprave “Univerzalne šipke”.

Sprava treba da bude kombinacija za 4 (četri) vrste vežbi i razvoja mišića, “Kosa klupa”, za razvoj trbušnih
mišića, “Horizontalne merdevine”,  za jačanje mišića gornjih ekstremiteta, ”Razboj”, “Stolica za povlačenje i odgurivanje”, jačanje irazvijanje mišića gornjih udova, ramena i leđa, “Sedište za odgurivanje”, poboljšanje i stabilnost zglobova donjih ekstremiteta, “Vazdušna hodalica”, za jačanje funkcija srca i pluća, kao i razvijanje snage donjih ekstrmiteta i struka, “Mini fitnes set za osobe u invalidskim kolicima”, volani, ručni bicikl i ručke za podizanje.

Sprave za fitnes teretanu na otvorenom moraju da imaju standard SRPS EN 16630:2016 ili odgovarajući, sa atestom proizvođača i sertifikatom.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara