Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

Kako izbeći plaćanje saobraćajnih kazni

Svi nama se bar jednom desilo da nas policija zaustavi jer pričamo telefonom dok vozimo. Zna se šta onda sledi, prvo neprijatni razgovor  sa policajcem, a onda plaćanje kazne od nekoliko hiljada dinara.

policija1 2
Foto: Knjaževačke novine / arhivska fotografija

Sasvim je bespotrebno dozvoliti sebi ovakve situacije u današnje vreme kada je tehnologija toliko napredovala. Zato smo i pronašli na sajtu gruppi.rs „Bluetooth“ auto radio sa „handsfree“ funkcijom, tako da ga možete povezati sa svojim telefonom i pričati, a pored toga ima opciju punjenja telefona i daljinski upravljač. Na gruppi.rs može se naći danas po ceni od samo 2499 dinara.

Još jedan proizvod koji vam može pomoći da se rešite saobraćajnih kazni je pametan sat u koji možete ubaciti svoju telefonsku karticu ili ga jednostavno povezati preko „Bluetooth-a“ sa telefonom i tako obavljati razgovore, a policija vam ne može ništa. Ovaj sat koji je pritom odličan i kao novogodišnji poklon na gruppi.rs je samo 1799 dinara.

Na ovom sajtu, koji je skoro došao kod nas iz Mađarske može se naći dosta praktičnih i vrlo jeftinih stvari, kao što su: pegla za veš po ceni od 1299 dinara, Instahang heftalica za zid, odličan alat za postavljanje slika ili novogodišnje dekoracije na zid po ceni od 899 dinara ili veoma jake LED sijalice od 16W za 179 dinara. Koncept gruppi.rs je takav da svaki dan izbacuje nove proizvode tako da morate biti brzi u odlučivanju o kupovini.

Izvor: Blic, Promo

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara