Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

ISTRAŽIVANJE I U KNJAŽEVCU: Najveće poverenje građani imaju u predsednika opštine

U istraživanju javnog mnjenja koje je sprovedeno u okviru programa „Podrška Vlade Švajcarske razvoju opština kroz unapređenje dobrog upravljanja i socijalne  uključenosti – Swiss PRO“, koji podržava Vlada Švajcarske u saradnji sa Vladom Srbije, a sprovodi UNOPS u partnerstvu sa SKGO, našla se i opština Knjaževac. 

Screenshoot, sa sajta Swiss pro
Screenshoot, sa sajta Swiss pro

U okviru ovog projekta nadležni su istraživali su mnoge segmente – počevši od kvaliteta života u lokalnoj zajednici, preko usluga koje pružaju lokalne samouprave i sl.

Rezultati sa teritorije opštine Knjaževac pokazuju da javno mnjenje ima utisak da lokalna vlast vodi računa o građanima i da građani imaju poverenje u opštinske institucije. Takođe, zanimljivo je da je veliki broj ispitanika rekao da je upoznatost sa načinom raspodele opštinskog budžeta.

Ispitanici kažu da su najmanje zadovoljni stanjem u saobraćaju i da bi radili na unapređenju omladinske politike.

NA ČELU OPŠTINE KNJAŽEVAC MILAN ĐOKIĆ

Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić, foto: Knjaževačke novine
Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić, foto: Knjaževačke novine

Milan Đokić rođen je 01.01.1972. godine, diplomirao na Filozofskom fakultetu u Nišu, na Grupi za fizičku kulturu 1999. godine, magistarske studije završio na Fakultetu za fizičku kulturu u Nišu  2001. godine, završio Medicinski fakultet u Kragujevcu, magistarske studije.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara