Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

UHAPŠENA TROJICA KNJAŽEVČANA! JEDAN OD NJIH TUKAO ŽENU…

Policija u Knjaževcu uhapsila je trojicu muškaraca zbog sumnje da su izvršili krivična dela teških i lakih telesnih povreda, nezvanično saznaje naš portal.  

Policija, ilustracija, foto: M.M.
Policija, ilustracija, foto: M.M.

Naime, policija je uhapsila M.P. (25) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teška telesna povreda, kao i D.J. (32) i O.R. (37) osumničene za krivično delo laka telesna povreda. 

Sumnja se da su se na ulici M.P. (25) i jedan maloletnik potukli sa D.J. (32), O.R. (37) i drugim maloletnikom i tom prilikom zadobili lake telesne povrede. 

Takođe, M.P. (25) sumnjiči se da je nakon tuče ušao u kuću D.J. (32) i zadao više udaraca njegovoj majci koja je tom prilikom zadobila teške telesne povrede, saznajemo nezvanično.

Trojici muškaraca koji su osumnjičeni određen je pritvor od 48 sati. Oni će uz krivične prijave biti privedeni Osnovnom javnom tužilaštvu u Knjaževcu.

Takođe, po nalogu nadležnog tužilaštva protiv dvojice maloletnika i sedamdesetjednogodišnjeg muškarca biće podnete krivične prijave u redovnom postupku za krivično delo laka telesna povreda, nezvanično saznajemo.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara