Књажевачке

НОВИНЕ

Odlična vest

Broj pregleda

Maturantima srednjih škola u Knjaževcu po 3.000 dinara od Opštine!

Maturantima srednjih škola, kao mala satisfakcija zbog otkazanih maturskih večeri, stići će vaučeri zaprovod u nekom od knjaževačkih kafića ili restorana, kazao je predsednik Đokić.

Knjaževac, foto: Redakcija
Knjaževac, foto: Redakcija

Đaci završnih razreda srednjih škola, na žalost, zbog koronavirusa, neće imati, kao sve prethodne generacije, matursko veče. Želimo da toj deci pokažemo da mislimo na njih i da delimo sa njima neraspoloženje zbog izostanka maturske večeri. Odlučili smo da svi maturanti dobiju vaučere od po 3.000 dinara za potrošnju u knjaževačkim ugostiteljskim objektima. S druge strane, na ovaj način podstičemo potrošnju u ugostiteljskim objektima, koji su sa koronavirusom pretrpeli najveće štete i u Evropi, u Srbiji i Knjaževcu, dodao je Đokić.

LINK: JAVNI POZIV UGOSTITELJSKIM OBJEKTIMA SA TERITORIJE OPŠTINEKNJAŽEVAC ZA PODNOŠENJE PRIJAVA RADI REALIZACIJEŠEME DODELE VAUČERA UČENICIMA ZAVRŠNIH RAZREDASREDNJIH ŠKOLA SA TERITORIJE OPŠTINE KNJAŽEVAC IUČENICIMA ZAVRŠNIH RAZLOGA SREDNJIH ŠKOLA KOJI SUSE ŠKOLOVALI U DRUGIM MESTIMA, A IMAJUPREBIVALIŠTE NA TERITORIJI OPŠTINE KNJAŽEVAC

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara