Књажевачке

НОВИНЕ

Унесите овде текст наслова

Broj pregleda

ŠAMPIONI ODRŽIVOSTI – POZIV ZA PREDUZEĆASA TERITORIJE JUGOISTOČNE SRBIJE: BOR, ZAJEČAR, PIROT, KNJAŽEVAC

Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv pozivaju sva preduzeća sa teritorije Jugoistočne Srbije da se prijave za učešće u programu jačanja kapaciteta poslovnog sektora za sprovođenje Agende održivog razvoja, koji se realizuje u okviru platforme „Održivi razvoj za sve”.

Screenshot 2

Program je prvenstveno namenjen preduzećima sa teritorija Bora, Zaječara Pirota i Knjaževca, ali je otvoren i za preduzeća sa teritorija obližnjih opština.

Okrenutost ka održivom poslovanju može značajno da umanji uobičajene rizike i izazove sa kojima se preduzeća suočavaju, kao što su pronalazak i zadržavanje kvalitetne radne snage, dostupnost izvora za finansiranje i uključivanje u lanac dobavljača velikih poslovnih sistema.

Kroz učešće u programu preduzeća će imati priliku da se upoznaju sa principima održivog razvoja, dobiju besplatnu savetodavnu podršku iskusnih profesionalaca iz poslovnog sektora, dodatno se povežu sa potencijalnim poslovnim partnerima, dobiju vidljivost i steknu dodatnu pozitivnu reputaciju u javnosti.

Poziv je otvoren do 5. marta 2021. godine, a sva zainteresovana preduzeća koja žele da bolje posluju, umanje rizike i iskoriste šanse koje donosi transformacija ka održivosti, mogu se prijaviti putem sledećeg linka. Detaljniji plan svih aktivnosti predviđenim programom biće dostavljen preduzećima koja iskažu svoju zainteresovanost za učešće u programu.

Program organizuju Forum za odgovorno poslovanje i Smart kolektiv u okviru platforme „Održivi razvoj za sve“ koji podržavaju Vlade Švajcarske i Nemačke, a sprovodi Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH u okviru projekta Reforma javnih finansija – Agenda 2030.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara

Najčitanije
sada