Књажевачке

НОВИНЕ

Kovid-19

Broj pregleda

Vakcinacija jedini način za povratak normalnom životu

Potpredsednica Vlade Republike Srbije Zorana Mihajlović iskoristila je danas posetu Loznici da još jednom pozove građane i građanke ovog kraja i cele Srbije da se vakcinišu i na taj način pomognu vraćanju normalnom životu i radu.

Foto: Koronavirus, vakcine, pixabay.com
Foto: Koronavirus, vakcine, pixabay.com

Mihajlović je navela da je Srbija jedina zemlja u Evropi koja je uspela da obezbedi sve četiri vakcine svojim građanima i građankama, i to zahvaljujući zalaganjima predsednika Srbije Aleksandra Vučića i Vlade Srbije.

Svi poznajemo nekoga ko živi u inostranstvu i ko će nam reći koliko je teško da dođu na red da se vakcinišu. Država je stvorila sve uslove za vakcinaciju, koja nam omogućava da se vratimo normalnijem životu i, što je najvažnije, da radimo, jer samo tako kao mala zemlja možemo opstati u ekonomiji i privredi, poručila je ona.

Investicije u Srbiji nisu stale, gradilišta rade, ali nije lako očuvati kontinuitet ukoliko nismo zdravi i ne možemo da radimo, ukazala je Mihajlović.

Zato upućujem apel svim građanima, a tu su nam mediji od velike pomoći, da se vakcinišu kako bismo mogli da živimo, radimo i sačuvamo svoju državu, poručila je ona.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara