Књажевачке

НОВИНЕ

Унесите овде текст наслова

Broj pregleda

TOOK: JAVNI POZIV REGISTROVANIM PROIZVOĐAČIMA

Danas je na sajtu TOOK objavljen Javni poziv registrovanim proizvođačima suvenira i proizvoda domaće radinosti, proizvođačima vina i rakija, poljoprivrednim gazdinstvima i udruženjima građana sa prebivalištem na teritoriji opštine Knjaževac.  

Knjaževac, foto: Google map
Knjaževac, foto: Google map

U Javnom pozovu stoji:

Pozivaju se sva registrovana poljoprivredna gazdinstva, udruženja građana i proizvođači koji se bave proizvodnjom suvenira, domaće radinosti i vina i rakija, sa prebivalištem na teritoriji Opštine Knjaževac radi podnošenja prijave za besplatno korišćenje drvenih tezgi-kućica, postavljenih u ulici „cveća i suvenira“ kod Spomen parka.

Prijava se podnosi u slobodnoj formi i obavezno treba da sadrži: naziv podnosioca prijave i kontakt podatke, osnov registracije, opis asortimana proizvoda koje izrađuju.

Svaki proizvod ili suvenir mora imati obeležje opštine Knjaževac (natpis Knjaževac, da je proizvod proizveden na teritoriji opštine Knjaževac i sl.).

Nakon isteka roka za prijavu, komisija će odlučiti koji proizvodi najbolje predstavljaju našu opštinu i proizvođači istih će dobiti po jednu drvenu tezgu/kućicu.

Uslovi korišćenja kućica biće regulisani Ugovorom o korišćenju.

Rok za podnošenje prijave je 26. april do 14:30 časova. Prijave se podnose u prostorijama Turističke organizacije, na adresi Knjaza Miloša 37.

Kontak: Turistička organizacija opštine Knjaževac, telefon: 019/735-230

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara

Najčitanije
sada