Књажевачке

НОВИНЕ

Унесите овде текст наслова

Broj pregleda

Većnici verifikovali Izveštaj o izvršenju Odluke o budžetu Opštine Knjaževac

Većnici Opštine Knjaževac na prethodnoj sednici veća verifikovali su Izveštaj o izvršenju Odluke o budžetu opštine za 2021. godinu za period od 01.01. do 30.06.2021. godine.  

Sednica Opštinskog veća opštine Knjaževac, foto: V. Ristić
Sednica Opštinskog veća opštine Knjaževac, arhiva, foto: V. Ristić

Naime, razmatran je Izveštaj o stepenu usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti iz programa poslovanja javnih preduzeća, društva kapitala i drugih oblika organizovanja na koja se primenjuje Zakon o javnim preduzećima čiji je osnivač opština Knjaževac za period 01.01. do 30.06.2021. godine.

Razmatran je i Izveštaj o realizaciji Programa uređivanja građevinskog zemljišta opštine Knjaževac za 2020. godinu.

Takođe, razmatran je i Predlog programa podrške za sprovođenje poljoprivredne politike i politike ruralnog razvoja za opštinu Knjaževac za 2021. godinu.

Većnici su imali priliku da razmatraju i Predlog rešenja o izmeni Rešenja o odobravanju Godišnjeg programa Sportskog saveza Knjaževca i Godišnjeg programa organizacija u oblasti sporta sa sedištem na teritoriji opštine Knjaževac.

Članovi Veća izglasali su Predlog zaključka o davanju saglasnosti na Odluku o izmenama i dopunama Finansijskog plana, kao i Predlog rešenja o davanju saglasnosti na Plan o izmenama i dopunama Plana javnih nabavki Opštinske uprave Knjaževac za 2021. godinu.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara

Najčitanije
sada