Књажевачке

НОВИНЕ

Унесите овде текст наслова

Broj pregleda

Predsednik Milan Đokić u novogodišnjoj noći obišao višečlane porodice

U novogodišnjoj noći predsendik Opštine Knjaževac Milan Đokić obišao je višečlane porodice koje su od lokalne samouprave na poklon dobile televizor, tablet i paketiće za najmlađe članove. 

Poklon, foto ilustracija, pixabay
Poklon, foto ilustracija, pixabay

Predsednik Milan Đokić ističe da je pred praznike nabavljen veliki broj paketića koji su disrtibuirani i preko lokalnog Centra za socijalni rad, ali i preko Predškolske ustanove.

cesitka predsednika opstine knjazevac

ĐOKIĆ NAJAVIO NASTAVAK AKCIJE ZA BADNJE VEČE

Nastavićemo sa tom akcijom i za Badnje veče jer želimo da obradujemo naše najmlađe, najdraže sugrađane, decu i iz Predškolske ustanove, ali i one malo starije osnovce, rekao je Milan Đokić.

Predsednik je građanima čestitao novu 2022. godinu.

Svim Knjaževčanima želim u Novoj 2022. godini pre svega dobro zdravlje, ličnu, profesionalnu sreću, veće porodice, puno dobre energije. Siguran sam da će 2022. godina biti godina novih pobeda za Knjaževac, dobrih rezultata – godina koja će Knjaževac definitivno svrstati na vrh tabele među opštinama u istočnoj Srbiji, tamo gde mu je i mesto. Knjaževac nastavlja dalje, Knjaževčani će živeti bolje! Puno sreće, puno osmeha na licima i neka je srećna Nova godina!, rekao je Milan Đokić.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara

Najčitanije
sada