Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

VIII Međunarodni turnir “Ivica Božinović“

Policijska uprava Zaječar i Policijska stanica Knjaževac, u saradnji sa lokalnom samoupravom, 23. 11. 2013. godine organizuju VIII Međunarodni memorijalni turnir u malom fudbalu Ivica Božinović.

turnir-mali-fudbal

Osam godina unazad turnir se održava u znak sećanja na preminulog policajca Ivicu Božinovića, koji je tragično izgubio život izvršavajući službene zadatke 2000. godine, kao i na sve druge pripadnike MUP-a koji su dali živote za bolje sutra i dobrobit svih mlađih generacija, stoji u saopštenju Policijske stanice Knjaževac.

Nekoliko dana pre početka turinra, službenici Policijske uprave Zaječar i Policijske stanice Knjaževac organizovaće već tradicionalnu akciju dobrovoljnog davanja krvi. Akcija će se izvršiti u Domu zdravlja u Knjaževcu 19.11.2013. godine u 11 sati.

Na turniru će učestvivati ekipe Policijske uprave Zaječar, Policijske stanice Knjaževac, lokalne samopuprave Knjaževac, SD “Midžor“ iz Kalne, MUP-a Srbije, Odreda žandarmerije iz Niša, policije iz Krajove u Rumuniji i Belogradčika u Bugarskoj.

Turnir će biti održan 23. novembra sa početkom od 8 časova u sportskoj hali “Kaplar“.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara