Usvojen finansijski plan i plan nabavki

Broj pregleda

Na 61. sednici Opštinskog veća, na kojoj je bilo 16 tačaka, između ostalog Opštinsko veće usvojilo je finansijski plan organa opštine i planove nabavki za tekuću godinu.

Opstinsko-vece-Knjazevac

Razmatranje Predloga rešenja o davanju saglasnosti na Finansijski plan organa Opštine Knjaževac za 2014. godinu, Razmatranje Predloga rešenja o usvajanju Plana nabavki opštine Knjaževac za 2014. godinu, Razmatranje Predloga rešenja o usvajanju Plana nabavki Opštinske uprave Knjaževac za 2014. godinu, Razmatranje Predloga rešenja o davanju saglasnosti na Predlog za raspisivanje javnih nabavki za 2014. i 2015. godinu, Razmatranje Izveštaja Centralne popisne Komisije o izvršenom popisu imovine i obaveza sa stanjem na dan 31.12.2013. godine i Predloga odluke o usvajanju izveštaja o izvršenom popisu sa stanjem na dan 31.12.2013. godine, Razmatranje Izveštaja o redovnom godišnjem popisu opštinskih robnih rezervi, Razmatranje plana mera za otklanjanje i ublažžavanje neravnomerne zastupljenosti polova u ovoj godini, Razmatranje Zapisnika upravnog inspektora o drugom kontrolnom inspekcijskom rad nadzoru sprovedenom u Opštinskoj upravi, Razmatranje Izveštaja o radu pomoćnih radnika u mesnim kancelarijama, Razmatranje zahteva za isplatu kamate i predlog za odlučivanje o isplati kamate, Razmatranje predloga cenovnika Narodne biblioteke “Njegoš“, Razmatranje zahteva za naknadu štete od ujeda pasa lutalica i Zapisnika Komisije za utvrđivanje činjenica u vezi podnetih zahteva, Razmatranje zahteva Živković Slavoljuba iz Zaječara za isplatu naknade za korišćenje nepokretnosti u vreme Sabora na Kadibogazu, Razmatranje zahteva Paunović Miroslave iz Knjaževca zaključenje aneksa ugovora o otkupu stana, bile su tačke 61. sednice Opštinskog veća.

Sve tačke dnevnog reda usvojene su, a najviše diskusija bilo je pod tačkama Predlog za raspisivanje javnih nabavki za 2014-tu i 2015-tu godinu  i izveštaj popisne komisije o izvršenom popisu imovine i obaveza.

Zaniljivo je da se na dnevnom redu našla i tačka o naknadi štete od ujeda pasa lutalica.  Tokom 2013. godine opština Knjaževac je isplatila na ime ove naknade štetu od oko 2.500.000,00 dinara.

Povezano

Većnici usvojili konačne rang liste za 400 učenika i studenata

Opštinsko veće Knjaževca razmatra mere za energetsku sanaciju i druge važne odluke

Održana 29. sednica Opštinskog veća opštine Knjaževac

Održana 28. sednica Opštinskog veća opštine Knjaževac

KNJAŽEVAC: Održana 24. sednica Opštinskog veća

Održana 19. sednica Opštinskog veća opštine Knjaževac

VESTI IZ KATEGORIJE

Nedelja prevencije povreda u saobraćaju

JEZIVA SAOBRAĆAJKA KOD KNJAŽEVCA – IMA I POGINULIH…

Knjaževački folklor je najuspešniji – prvi među 500 učesnika iz 3 regiona! (FOTO)

Susreti ,,I ja imam talenat“ u Knjaževcu

Evo koji su neradni dani za 1. maj i Uskrs

Koncert za buduće učenike Muzičke škole

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Radio Bubamara Live

Najnovije na portalu

Nedelja prevencije povreda u saobraćaju

JEZIVA SAOBRAĆAJKA KOD KNJAŽEVCA – IMA I POGINULIH…

Knjaževački folklor je najuspešniji – prvi među 500 učesnika iz 3 regiona! (FOTO)

Susreti ,,I ja imam talenat“ u Knjaževcu

Evo koji su neradni dani za 1. maj i Uskrs

Koncert za buduće učenike Muzičke škole