Broj pregleda

Na listi Dveri šest poslanička kandidata iz Knjaževca

Saša Ilijić, Violeta Tasić, Katica Gajić, Željko Drobac, Jelena Krstić i Zorica Prvanović su poslanički kandidati iz Knjaževca na listi “Dveri – Boško Obradović“.

SASA-ILIJIC

Pokret Dveri je, u sredu 12. februara u 14 časova, Republičkoj izbornoj komisiji predao listu za vanredne parlamentarne izbore zakazane za 16. mart. Republička izborna komisija je u petak 14. februara proglasila izbornu listu Pokreta Dveri pod nazivom DVERI – BOŠKO OBRADOVIĆ i na glasačkom listiću će biti pod rednim brojem 9

Nosilac liste je član Starešinstva Pokreta Dveri, Boško Obradović.
Na listi se nalazi se 250 kandidata, među kojima je i predsednik Skupštine AP Kosovo i Metohija, Slavko Stevanović, prof. na Univerzitetu Berkli (SAD) i jedna od lidera srpske dijaspore, dr Jasmina Vujić, lekar Hitne pomoći – Beograd i poznati pisac za decu, dr Zorica Kuburović, prof. dr Mila Alečković, nekadašnji direktor Matematičke gimnazije u Beogradu, prof. dr Ljubomir Protić i ministar u Vladi RS Krajine u izgnanstvu, Ratko Ličina.

Na listi je i šestoro kandidata iz Knjaževca. Najbliži vrhu liste, na 17. mestu, je Saša Ilijić, član Uprave rukovodstva Dveri. Među prvih 100 su još i Violeta Tasić na 84. i Katica Gajić na 96. mestu a na listi su još i Željko Drbac (137.), Jelena Krstić (174.) i Zorica Prvanović (216.)

Prilikom predaje liste, Boško Obradović je objasnio zašto građani treba da glasaju za Pokret Dveri.

– Dveri na delu pokazuju da postoji politika sa moralom i poštenjem! Verujemo u Boga i Srpstvo! Jedini smo stavili porodicu na prvo mesto! Jedini zastupamo interes srpskog rasejanja! Jedini smo protiv Evropske Unije i za savez sa Rusijom! Branimo domaće ekonomske interese, domaćeg privrednika i poljoprivrednika, radnika, seljaka, vojnika, profesora i lekara. Nismo učestvovali u lopovskim privatizacijama, sve vreme se borimo da zemlja ostane naša i ne ode u ruke stranaca, pručio je Obradović i istakao da su Dveri zaustavile trovanje naroda GMO semenom i hranom, sprečile pederbalove i nametanje homoseksualne propagande našoj deci.

Dveri – podvukao je Obradović – nisu izdale Kosovo i Metohiju!

– Zašto Dveri? Zato što nas nikada nisu finansirali stranci i tajkuni. Mi nikada nismo bili na vlasti! Zato što su svi drugi isti, a naše vreme tek dolazi – istakao je nosilac liste Dveri, Boško Obradović.

0 Comments

  • svi ste isti

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE