Broj pregleda

Vlast nastavlja sa “rasipanjem“ budžetskih para!

Opštinski odbor SPS Knjaževac obaveštava sugrađane da rukovodstvo naše opštine nastavlja sa praksom rasipanja budžetskih para pri tome ne libeći se da na svakom koraku krši zakon, a sve u cilju ostvarivanja ličnih i stranačkih interesa – stoji u saopštenju SPS OO Knjaževac.

SPS

Kako socijalisti navode najnoviji primeri su za to Odluka Opštinskog veća da sklopi ugovor sa URS-ovim voditeljem, Ivanom Zeljkovićem – Zekom, za 400.000,00 dinara za snimanje promotivnog filma kao i objavljivanje javne nabavke na sajtu Opštine Knjaževac za zapošljavanje vozača, administrativnog radnika i dip. ekonomiste preko agencije.

Podsećamo da je zapisnikom upravnog inspektora naloženo da se Gavri Kovačevu, Nikolić Mišelu, Vukić Mladenu i ostalim licima koje je zaposlio Milan Đokić u Opštinskog upravi, prekine radni odnos nakon isticanja ugovora s obzirom da su isti sklopljeni protiv zakona i bez javnog konkursa. Ovaj javni poziv ima za cilj da izbegne zakon o novom zapošljavanju u javnom sektoru i da navedena lica mimo propisa vrati na obećana radna mesta.

Opštinski odbor SPS-a je o ovome obavestio Ministarstvo finansija, Budžetskog inspektora, MUP, Ministarstvo regionalnog razvoja i lokalne samouprave, Načelnika upravnog okruga i nadležnog upravnog inspektora i od istih zatražili da postupe u skladu sa svojim nadležnostima.

Na kraju saopštenja stoji poziv za izbore, odnosno SPS poziva sve Knjaževčane da 16. marta izađu na izbore i da svojim glasom doprinesu zaustavljanju daljeg uništavanja i zaduživanja naše opštine od strane URS-ove i DS-ove vlasti.

SAOPŠTENJE SPS-a U PDF FORMATU

0 Comments

  • Dobro, de, znamo da ako vi dodjete na vlast, nema trosenja para, jer ne znate da radite! Ko je od vasih rukovodioca radio u privredi?

  • Ko je od URS-ovaca radio u privredi?

  • Само напред, ЈАСНО – ЧВРСТО – ОДЛУЧНО!!!

  • Stranke na vlasti u Knjazevcu (URS-DS-DSS-LDP) morace da razmisle o svom legitimitetu posle ovih izbora! Ni 15 odsto svi zajedno nece dobiti. Jedino domacinske i drzavotvorne stranke (SNS i SPS) gradjanima Knjazevca mogu doneti izvesniju i pravedniju buducnost! Ljudima je dosta bahate, neodgovorne i tajkunske vladajuce varoske oligarhije!

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Prvi privatni radio u jugoistočnoj Srbiji!