Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

Prosečna julska neto zarada 45.216 dinara

Prosečna neto zarada isplaćena u julu ove godine u Srbiji iznosi 45.216 dinara i realno je veća za 0,8 odsto u odnosu na prethodni mesec. Prosečna bruto zarada za juli iznosi 62.380 dinara i realno je veća za 0,7 odsto u odnosu na jun 2014, objavio je Republički zavod za statistiku na svom internet sajtu.

plate

U poređenju sa istim mesecom prethodne godine, prosečna zarada bez poreza i doprinosa realno je veća za 0,2 odsto, dok je prosečna julska bruto zarada realno veća za 0,3 odsto u odnosu na jul 2013.

U periodu janura-jul 2014. godine, prosečna bruto zarada relano je manja za jedan odsto u odnosu na isti period prošle godine, dok je neto zarada realno manja za 0,7 procenata.

Zaposleni u Borskom okrugu zaradili su u julu u proseku 47.700 dinara

Zaposleni u Borskom okrugu zaradili su u julu u proseku 47.700 dinara, što je za oko dve i po hiljade više od proseka u republici.

Istovremeno, prosek julske plate u opštinama i gradovima Zaječarskog okruga znatno su niže od proseka u Srbiji i iznose oko 39 hiljada dinara.

U Borskom okrugu najdeblje su borske koverte sa blizu 52 hiljade dinara, a u Zaječarskom u Gradu Zaječaru sa blizu 42 hiljade dinara.

Kolike su plate opštinskih funkcionera proverite na ovom linku..

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara