Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

Pogledajte kako isteruju Dinkića iz hotela “Moskva“

Vlasnik hotela “Moskva” Mile Dragić juče je naočigled gostiju nakon kraćeg verbalnog obračuna izbacio Mlađana Dinkića iz svog restorana.

562777 dragic dinkic0313 ff

Preteći: Dragić je Dinkiću sasuo u lice niz optužbi i uvreda

Nakon što mu je neko javio da u restoranu sedi njegov dugogodišnji neprijatelj, Dragić je oko 18 sati prišao stolu za kojim je sedeo Dinkić sa svojim gostima iz inostranstva i na bivšeg ministra finansija sasuo niz optužbi, uvreda i pretnji. Prvo ga je optužio da mu je uništio deset godina života i da je unazadio narod Srbije svojim lažima, pozvavši ga da „izađu napolje i reše to kao muškarci“.

– Što lažeš, debilu, bre? Ne želim više da te vidim ovde! Nisi dobrodošao! Ajde, ustani i kupi se odavde! Ajde, molim te, dok nisam napravio neku pi***riju! Dok ti glavu nisam otkinuo, jel ti jasno?! Ajde, pedala! Nemoj da te ja izbacujem sad! Izlazi odmah. Stvarno ne želim da te vidim! – izgovorio je u dahu Dragić Dinkiću, koji je tihim tonom ponavljao da on greši. – Ja se izvinjavam. Žao mi je. On je napravio veliku grešku. Za moje ljude i za moju zemlju. On je lagao. On je uništio moju zemlju. Žao mi je. Nije dobrodošao ovde. Molim vas – izvinio se na engleskom Dragić ljudima koji su sedeli sa Dinkićem. Oni su sve vreme samo nemo posmatrali incident.

562778 untitled8 f

Sorry: Dragić se izvinjava gostima

– Budi srećan što se ovako odigralo – rekao je Dragić, upozoravajući ga da ga „više ne uzima u usta“.

Oslobođen optužbi koje je plasirao Dinkić
Mile Dragić je svojevremeno bio jedan od glavnih aktera afere „pancir”. On je bio optužen da je preko svoje firme za proizvodnju vojne opreme “Mile Dragić” sklopio ugovor vredan 6,7 miliona evra, što je bio samo mali deo ukupne sume od 176 miliona evra, koliko je bila teška kompletna afera.
Afera je otkrivena 2005. godine upravo posle optužbi Mlađana Dinkića, tadašnjeg ministra finansija.
On je tvrdio da Dragićeva firma i Vojska SCG sklapaju ugovor štetan po državu.
Nekoliko godina kasnije, nakon što je Dragić zbog ovog slučaja bio i u pritvoru, na sudu je dokazano da je nevin.
– Ako država ne goni Dinkića koji je izmislio „pljačku veka“, onda ću ja morati. Uništili su mi sve: i firmu, i ugled i poslove. Oprostio bih im možda sve, ne mogu 6.000 radnika koje sam morao da otpustim – rekao je Dragić posle oslobađanja.

Dinkić mu je na to samo tiho ponavljao da on ima pogrešne informacije.

– Nazvao si me lažovom. Svesno si lagao da bi meni napakostio. I ja imam pogrešne informacije, pa što me praviš budalom sada? Jesi lagao?! Šta nisi nikada? Pa jesi li rekao da su čarape 200 evra, jesi li rekao da vojska nema 1.200 pilota? Ej bre, jesi li ti svestan šta si pričao?! Pogledaj šta si pričao! Seti se šta si pričao! Jel ti jasno? I rekao sam ti, budeš li me ikada uzeo više u usta u životu, ja ti sada dajem svoju reč, neće biti bez posledica! – zapretio je Dragić u Dinkiću.

Dinkić je opet ponovio da on greši.

562776 dragic dinkic0309 ff

Zbogom: Dinkić je na kraju uz pomoć osoblja napustio Dragićev hotel

– Ja grešim? Pogledaj samo šta si radio! I pogledaj samo iz 2001. kada si zvao ekstraprofitere, one sa devizama. Pogledaj, i tamo me ima. Ti si dao to. Čim si posle petog oktobra došao, ti si dao to. Alo, bre! Alo, bre! Ti ne znaš šta si radio. Nisi vredan razgovora1 Hvala, tamo su ti vrata! Ajde molim te – rekao je Dragić i zamolio konobare da donesu gospodi jakne. Osoblje je potom pomoglo Dinkiću da obuče jaknu i on je sa gostima napustio objekat.

(Blic)

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara