Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

Regionalna smotra talenata

U subotu 9. maja u Osnovnoj školi „3. oktobar“ u Boru održana je Regionalna smotra talenata učenika osnovnih i srednjih škola zaječarskog i borskog okruga.

smotra

Našu školu je ove godine predstavljalo petoro učenika koji su se takmičili iz engleskog jezika i jedna učenica iz književnog stvaralaštva. U jakoj konkurenciji izuzetno kvalitetnih literarnih i naučnoistraživačkih radova na engleskom jeziku i rezultata pokazanih na gramatičko-jezičkom testu, četiri učenice su ostvarile plasman na Republičku smotru talenata u Beogradu i to:
Alisa Stojić I/2 (1. mesto, 97/100¬ poena ) i Ljubica Živković I/2 (2. mesto, 94/100 poena) za rad „Pseudoscientific phenomena related to psychology“, Nina Tošić II/2 (3. mesto, 90/100) za rad „The imperial family Romanov – facts and legends“ i  Jovana Jovanović III/2 (3. mesto, 90/100) za rad „Influence of horror films on teenagers“.

Sve pohvale zaslužuju i učenik Nikola Ristić III/2 za učešće na smotri (88/100) za rad „Influence of horror films on teenagers“ i učenica Nevena Antić III/2 za predstavljanje svoje zbirke pesama „S one strane duge“, nastavnik mentor Bojan Ristić.

Uz čestitke za plasman na najviši rang takmičenja, poželimo uspeh i učenicima i njihovim mentorima, Mladenu Miloševiću i Nataši Aranđelović, nastavnicima engleskog jezika.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara