Broj pregleda

10 Knjaževačkih čuda – turistički vodič za mlade

11252109_127505607589873_5296028936925101552_nProjekat pod nazivom „10 Knjaževačkih čuda – turistički vodič za mlade“ realizuje Centar Lokalne Demokratije LDA uz podršku Opštine Knjaževac u cilju unapređenja promocije Knjaževca i povećanja aktivizma mladih našeg grada.

Projektom je predvidjen izbor 10 najboljih fotografija kojima će naši mladi sugrađani i sugrađanke prikazati svoja omiljena mesta u Knjaževcu i jednog slogana koji će se naći u turističkom vodiču koji će biti izrađen kao konačan proizvod ovog projekta.

Mladi Knjaževca će, kroz pomenuti turistički vodič, približiti lepote svog grada i dati praktične informacije svojim vršnjacima iz zemlje i inostranstva o tome kako doći, gde odsesti i jesti, šta videti i kako se zabaviti u našem gradu i okolini. Vodič će biti izrađen u formi sklopive mape, praktičan naročito za mlade putnike – bekpekere, a distribuiraće se preko mreže saradnika, kao što su vlasnici hostela, studentski domovi, omladinski centri i organizacije u Nišu, Beogradu i Novom Sadu.

Na ovoj strani objavljujemo sve fotografije i predloge slogana za turistički vodič pristigle na ranije raspisan konkurs.

Pozivamo vas da date svoj glas za fotografiju i slogan koji vam se najviše dopada. Na ovaj način obićemo širi izbor radova (20 fotografija i 5 slogana) koje će potom pregledati nezavisna komisija sačinjena od odgovarajućih stručnjaka (dizajner, likovni umetnik, profesor srpskog jezika, marketing ekspert, predstavnici lokalnih ustanova kulture i turističke organizacije Knjaževca) koja će načiniti i konačan izbor radova (10 fotografija i 1 slogan) koji će ući u Vodič. Autori fotografije i slogana koji budu bili ocenjeni kao najuspešniji i budu izabrani za naslovnu stranu vodiča biće nagrađeni tablet računarom.

Projekat, pored unapređenja promocije Knjaževca ima za cilj i povećanje aktivizma mladih našeg grada jer su svi autori i autorke koji učestvuju na konkursu, i čiji radovi su predstavljeni na ovoj strani, mladi ljudi od 15 do 30 godina starosti.

FEJSBUK STRANICA

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE