Broj pregleda

Svečani Novogodišnji koktel

Nakon završetka poslednje ovogodišnje Skupštine opštine Knjaževac, priređen je tradicionalni Novogodišnji koktel.

koktel

Tim povodom čestitke građanima Knjaževca povodom nastojećih praznika uputili su predsednik opštine Milan Đokić i predsednik SO Knjaževac Dragan Mančić.

Čestitajući predstojeće praznike Dragan Mančić je istakao da je Knjaževac opština koja je uređenija i ima sve veći broj uređenih zelenih površina, te dodao da su sami Knjaževčani danas sve ozbiljniji poljoprivredni proizvođači.

Knjaževac danas na više od 80% teritorije opštine komunikaciju na relaciji selo – grad ostvaruje kroz besplatni javni prevoz. Ono što nas svakako ne raduje jeste činjenica da značajan broj Knjaževčana žive u teškoj materijalnoj situaciji i obaveza svih nas je da pokažemo što veću solidranost sa tim ljudima – rekao je Dragan Mančić.

Predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić kaže da je u prethodnom periodu urađeno mnogo, te da će se sa takvom praksom nastaviti i u buduće.

Djokic

U prethodnih nekoliko godina, 2013, 2014. i 2015. godine, iz opštinskog budžeta je uloženo više od 700 miliona dinara u knjaževačku infrastrukturu i to se vidi. Mi nemamo neasfaltiranih ulica u gradu, putevi ka našim selima su daleko bolji, mnogo objekata je renovirano, sređeno i rekonstruisano, rekao je Đokić i dodao je više od 100 miliona dinara je u prethodne tri godine uloženo kao pomoć knjaževačkim individualnim poljoprivrednim proizvođačima. Rezultat toga su stotine hektara novih zasada pod voćem, mnogo novih grla stada ovaca i teladi, mnogo novih poljoprivrednih mašina, mnoštvo novih košnica.

Đokić napominje da će sve to sutra biti izvor prihoda za mnoge Knjaževčane, što će svakako doprineti boljoj ekonomskoj situaciji u opštini.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE