Broj pregleda

Prezentacija programa „Pokreni se za posao“

U sredu, 27. januara, sa početkom u 11 časova u Filijali Nacionalne službe za zapošljavanje u Knjaževcu u ulici Miloša Obilića broj 2, biće održana prezentacija programa „Pokreni se za posao“.

Foto/ Pokreni se za posao
Foto/ Pokreni se za posao

Informativna kampanja programa „Pokreni se za posao“ se tokom januara meseca nastavlja, a trajaće i tokom februara meseca. Informativni sastanci će se održati u gradovima i opštinama širom Srbiji, u saradnji sa filijalama Nacionalne službe za zapošljavanje kao partnera i lokalnim samoupravama i otvoreni su za sve građane koji žele da se uživo informišu o programu i preuzmu prijavni obrazac.

Ciljevi ovog programa su promocija i podsticaj lokalnom održivom razvoju, zapošljavanje i samozapošljavanje, razvoj preduzetništva i MSP sektora kao podsticaj ekonomskom razvoju, podizanje životnog standard ugroženih grupa (izbeglice, interno raseljena lica, manjine, domicilno ugroženo stanovništvo) kroz ekonomsko osamostaljivanje, razvoj ljudskog kapitala i njegovo prilagođavanje potrebama tržišta rada putem adekvatnog obrazovanja i obuka, povezivanje i umrežavanje lokalnih institucija, organizacija, preduzetnika i preduzeća sa zajedničkim ciljem daljeg ekonomskog rasta i razvoja, promocija rodne ravnopravnosti i jednakih mogućnosti i podsticanje razvoja kulturne i ekološke svesti građana.

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE