Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

Kreativna radionca – kreativni učenici

Kreativna radionica koja radi u okviru projekta ‚‚Škola je jaka do poslednjeg đaka“ nastavlja sa radom na sesokom području.

skola-je-jaka-do-poslednjeg-djaka-2
Škola je jaka do poslednjeg đaka

U Vasilju, u isturenom odeljenju osnovne škole ‚‚Vuk Karadžić“ iz Knjaževca, učenici i njihova učiteljica izradili su namenski pano sa pesmicama i slikama, a sve u okviru realizacije projekta ‚‚Škola je jaka do poslednjeg đaka“.

Uredno osmišljen redakcijiski prostor, kreativne slike i stihovi učenika, podstakli su urednike i novinare ‚‚Knjaževačkih novina“ da u narednom periodu oforme mobilnu novinarsku ekipu koja će, i nakon završetka projekta, jednom u toku dva meseca obilaziti škole na seoskom području i organizovati mini redakciju kako bi se priče iz seoskih škola i seoskih sredina mogle čuti mnogo dalje i više.


(Ovi tekstovi su deo projekta ‚‚Škola je jaka do poslednjeg đaka“ koji je sufinansiran iz javnih sredstava Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije, a ima za cilj da u skladu sa Zakonom o javnom informisanju doprinese većoj vidljivosti školstva u Opštini Knjaževac, pogotovu na seoskom području, kao i širem informisanju javnosti o ovom kraju).

 

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara