Књажевачке

НОВИНЕ

Унесите овде текст наслова

Broj pregleda

Mobilna aplikacija Skijališta Srbije – Sve informacije na jednom mestu

Skijališta Srbije su napravila novu zvaničnu mobilnu aplikaciju namenjenu posetiocima ski centara Kopaonik, Tornik i Stara planina. Uz pomoć ove aplikacije, posetioci će na jednostavan, brz i atraktivan način moći da dođu do svih relevantnih informacija kako bi se prepustili uživanju u svom odmoru.

Foto: Skijališta Srbije
Foto: Skijališta Srbije

Aplikacija sadrži aktuelne informacije o skijaškim instalacijama, gde mogu uživo praititi rad žičara, ski staza, kao i ski puteva. Putem ove aplikacije, korisnici imaju mogućnost pristupa njeb kamerama, kao i svim drugim važnim informacijama o radu i događajima u ski centrima.

Putem aplikacije Skijališta Srbije, korisnici će uvek biti u prilici da dobiju aktuelne servisne informacije, kao i druga zvanična obaveštenja sa skijališta. Tu su još i informacije o vremenskim uslovima, prognoza za narednih pet dana, informacije o ski kartama, načinu kupovine kao i o lokacijama za njihovo preuzimanje.

Kako bi Vaš odmor učinili još interesantnijim, pomoću aplikacije možete saznati nešto više i o samim turističkim destinacijama, svim atrakcijama koje nudi, zabavnim sadržajima, ali i o lokacijama bankomata, parkinga, kao i drugih službi koji će Vaš odmor učiniti bezbednijim i ugodnijim.

Aplikacija je kreirana sa ciljem da svojim posetiocima pruži vrhunski ugođaj u skladu sa najvišim svetskim standardima, a besplatno se može preuzeti sa Play i App prodavnice.

https://play.google.com/store/apps/details?id=rs.skijalistasrbije

https://apps.apple.com/rs/app/skijalista-srbije/id1610733140

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara

Najčitanije
sada