Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

Unapređena “Telenor“ mreža u Knjaževcu

Brzi internet je stigao i to gde god postoji mobilni signal u Knjaževcu.

Foto / android revija
Foto / android revija

Telenor je unapredio mrežu u opštini Knjaževac.

Nakon što su završeni radovi na 4 bazne stanice u Knjaževcu i 2 bazne stanice u Sokobanji, brzi internet je dostupan na celoj teritoriji opština, kapacitet mreže za prenos podataka je povećan, a očekuje se i bolja pokrivenost u zatvorenim prostorima, kao što su zgrade i kuće.

Zahvaljujući ovom unapređenju, korisnici će moći da iskoriste sve prednosti koje pruža korišćenje mobilnog interneta. Brže učitavanje sadržaja, korišćenje naprednih servisa kao što su skidanje muzike i video sadržaja, striming, korišćenje aplikacija poput Jutjuba, Skajpa, samo su deo unapređenog korisničkog iskustva koje donosi brzi internet.

Ulaganjem i daljim razvojem mreže, Telenor nastoji da svakom korisniku omogući pristup mobilnom internetu i kvalitetnoj i sigurnoj mreži.

Telenor mreža treće generacije trenutno pokriva 85 posto stanovnika Srbije. Dodatna investicija od 10 miliona evra omogućiće da do kraja marta 2016. cela Srbija bude pokrivena brzim internetom. Brzi internet biće dostupan gde god postoji signal za mobilni telefon, a pristup mreži treće generacije imaće 99% stanovnika naše zemlje.

Pokrivenost Telenor mrežom možete u svakom trenutku proveriti na zvaničnoj stranici Telenora http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/Internet/Pokrivenost/

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara