Књажевачке

НОВИНЕ

Broj pregleda

Sa narodnim poslanikom stigao Božić Bata i struja u Štitarcu

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke i narodni poslanik Milija Miletić obišao je danas nekoliko knjaževačkih sela koja su pretrpela štetu od snega i ledene kiše, a u Štitarcu je dočekan kao jedini političar koji je obišao ovo selo koje je bez struje bilo od 6. januara.

Miletic

Narodni poslanik Milija Miletić dočekan je ovacijama u centru sela, meštani su razgovarali sa njim i delili probleme, upoznali ga sa aktuelnom situacijom i nestankom električne energije.

Vi ste jedini čovek koji nas je posetio, svaka vam čast kada možete da stignete da iz Beograda budete sa svojim narodom u Svrljigu, a pritom dođete i nama, a nama je dovoljna samo lepa reč, kažu meštani sela Štitarac.

poklonic
Božić Bata sa decom i poslanikom

Miletić je istakao da će o stanju u ovom, ali i ostalim selima razgovarati sa nadležnim ministarstvima u Beogradu kako bi novonastali problemi bili rešeni i kako se u budućnosti ne bi ponavljali.

Ovde sam da saslušam vaše probleme kako bi smo ih zajedno prevazišli. Ujedinjena seljačka stranka se stara o svojim seljacima, poljoprivrednicima i radnicima, tu smo da zajedno rešavamo probleme, rekao je Miletić.

Meštani su se požalili i na ispravnost vode, koju kako kažu, niko nije uspeo unazad 30 godina da reši.

Inače, u toku posete narodnog poslanika i Božić Bate koji je u ovom selu podelio desetak paketića deci, došla je i elekstrična energija, a to je proslavljeno na centru sela ovacijama i uzvikivanjem imena narodnog poslanika i Ujedinjene seljačke stranke, stranke koju zastupa u Skupštini Srbije.

Trenutak kada je stigla struja
Trenutak kada je stigla struja

Žitelji knjaževačkih sela kažu da Božić Bata prvi put kuca na njihova vrata i uveseljava mališane koji žive na seoskom području i zahvaljuju se narodnom poslaniku koji jedini brine za selo i ljude koji žive u njemu.

Zitelji

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke i narodni poslanik Milija Miletić obišao je još nekoliko sela u podnožju stare planine, razgovarao je sa meštanima i saslušao njihove probleme, a u kojima je bilo dece, Božić Bata podelio je prigodne božićne poklone.

u Stitarcu

U ime Ujedinjene seljačke stranke Opštinskog odbora Knjaževac meštanima se obratila Mirjana Božinović.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara