Sa narodnim poslanikom stigao Božić Bata i struja u Štitarcu

Broj pregleda

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke i narodni poslanik Milija Miletić obišao je danas nekoliko knjaževačkih sela koja su pretrpela štetu od snega i ledene kiše, a u Štitarcu je dočekan kao jedini političar koji je obišao ovo selo koje je bez struje bilo od 6. januara.

Miletic

Narodni poslanik Milija Miletić dočekan je ovacijama u centru sela, meštani su razgovarali sa njim i delili probleme, upoznali ga sa aktuelnom situacijom i nestankom električne energije.

Vi ste jedini čovek koji nas je posetio, svaka vam čast kada možete da stignete da iz Beograda budete sa svojim narodom u Svrljigu, a pritom dođete i nama, a nama je dovoljna samo lepa reč, kažu meštani sela Štitarac.

poklonic
Božić Bata sa decom i poslanikom

Miletić je istakao da će o stanju u ovom, ali i ostalim selima razgovarati sa nadležnim ministarstvima u Beogradu kako bi novonastali problemi bili rešeni i kako se u budućnosti ne bi ponavljali.

Ovde sam da saslušam vaše probleme kako bi smo ih zajedno prevazišli. Ujedinjena seljačka stranka se stara o svojim seljacima, poljoprivrednicima i radnicima, tu smo da zajedno rešavamo probleme, rekao je Miletić.

Meštani su se požalili i na ispravnost vode, koju kako kažu, niko nije uspeo unazad 30 godina da reši.

Inače, u toku posete narodnog poslanika i Božić Bate koji je u ovom selu podelio desetak paketića deci, došla je i elekstrična energija, a to je proslavljeno na centru sela ovacijama i uzvikivanjem imena narodnog poslanika i Ujedinjene seljačke stranke, stranke koju zastupa u Skupštini Srbije.

Trenutak kada je stigla struja
Trenutak kada je stigla struja

Žitelji knjaževačkih sela kažu da Božić Bata prvi put kuca na njihova vrata i uveseljava mališane koji žive na seoskom području i zahvaljuju se narodnom poslaniku koji jedini brine za selo i ljude koji žive u njemu.

Zitelji

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke i narodni poslanik Milija Miletić obišao je još nekoliko sela u podnožju stare planine, razgovarao je sa meštanima i saslušao njihove probleme, a u kojima je bilo dece, Božić Bata podelio je prigodne božićne poklone.

u Stitarcu

U ime Ujedinjene seljačke stranke Opštinskog odbora Knjaževac meštanima se obratila Mirjana Božinović.

Povezano

Branislav Josifović narodni poslanik u drugom mandatu

Održano ,,Svrljiško veče“ u Knjaževcu – najavljena još jača saradnja

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke čestitao Mitrovdan

Zarazna bolest šuštavac uzela danak: Šest krava uginulo na Staroj planini

Miletić apelovao da se što pre vrate vojska i policija na granični prelaz Kadibogaz!

NARODNI ČOVEK: POSLANIK ŠTROJIO VEPRA (FOTO+VIDEO)

VESTI IZ KATEGORIJE

OŠ ,,Dubrava“ – Obaveštenje o upisu dece u prvi razred

OFK Knjaz pobedio Brodoremont

Holandija povukla višnje iz Srbije, evo šta je hitan korak

SRPSKA LIGA ISTOK: U KNJAŽEVCU U 58. MINUTU PREKINUTA UTAKMICA!

Obeleženo 25 godina od početka NATO agresije

FUDBAL: Naredni rival Srbije 125. na FIFA listi

7 odgovora

  1. Ma koliko se opstinari snalazili ili nesnalazili ekipe elektromontera su za par dana resile kvarove u velikom broju sela. Elektromonteri iz cele Srbije su radili. Sela su udaljene zajednice do kojih dolaze i saobracajnice ali elektrodistributivna mreza koja je izlozena neprilikama i ako je to masovno onda je to veliki problem. U gradu je mreza u dobrom delu pod zemljom pa toga nema. Milija bolje da resava svoje probleme posto svrljig svakako nije reprezentativno mesto. Valja prvo da nauci gradjane cemu sluzi trotoar jer redovno kad vozim Svrljigom ko da vozim kroz vasar.

  2. A situaciju sa Kamionom u Perisu i zglavljenim kamiondijom koji je tri dana sedeo u kabini ko da je na Aljasci zavejan i moje spominjanje situacije na ulciama u sred Svrljiga koje su bilo ko Oranica od snega izbrisaste…

  3. Decko vidi se da si bot vladajuce za sada vecine u Knjazevcu. Kada se promeni ta situacija neces imati ni internet da platis.
    Taj put kod Perisa je u nadleznosti Preduzeca za puteve Srbije jer je magistralni. A oranice su bile i u Knjazevc, Nisu, dalje Zajecaru i Beogradu, to je samo pokazatelj spremnosti putara.
    Tu ovaj covek nije kriv. On se bori za poljoprivredu i prava seljaka. Sta ti smeta?

  4. Milija nije predsednik opstine Svrljig nego poslanik u Narodnoj Skupstini. To mu daje za pravo da posecuje bilo koje mesto u Srbiji i razgovara sa ljudima.
    Prpa bato???

  5. Zasto se neko iz Knjazevca nije setio da poseti ovo ili neka druga sela?
    Zato sto Ujedinjena seljacka stranka brine o svojim seljacima i svojim poljoprivrednicima! Eto zasto

  6. Jeftin politički marketing! SVI SU ISTI i zato nikada više, ni ja ni moja porodica, ne glasamo za nikog!!!

  7. @Samo revolucija: Bas Vi koji ne glasate ni za koga ustvari dajete da o istima odlucuje odredjena stranka… Retko koji listic se ponistava. Umesto mladi i donekle obrazovani ljudi da izadju na glasanje, odluce o necemu, a ne penzioneri kojima das upaljac ili hemijsku i tako kupis glas od istih… Trebalo bi da smo generalno svi malo odgovorniji.

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Radio Bubamara Live

Najnovije na portalu

OŠ ,,Dubrava“ – Obaveštenje o upisu dece u prvi razred

OFK Knjaz pobedio Brodoremont

Holandija povukla višnje iz Srbije, evo šta je hitan korak

SRPSKA LIGA ISTOK: U KNJAŽEVCU U 58. MINUTU PREKINUTA UTAKMICA!

Obeleženo 25 godina od početka NATO agresije

FUDBAL: Naredni rival Srbije 125. na FIFA listi