Broj pregleda

Saopštenje DS u vezi sa odlaskom “Falkenštajnera“

Prenosimo vam u celostu Saopštenje za javnost Opštinskog odbora Demokratske stranke Knjaževac u vezi Stare planine i hotela “Falkenštajner“.

6hVGUTf7

Razvoj turizma na Staroj planini je jedan od ključnih razvojnih prioriteta opštine Knjaževac, a u prethodnim godinama bio je i jedan od ključnih nacionalnih prioriteta. Izgradnja savremenih ski staza, liftova, gondole, prateće infrastrukture i hotela oživela je Staru planinu i omogućila da davnašnji planovi o razvoju turizma u ovom delu Srbije počnu da se ostvaruju. Ugovor o upravljanju hotelom sa renomiranom hotelijerskom kompanijom, kao i planovi o daljoj gradnji, ne samo da su omogućili da nivo usluga bude na vrhunskom nivou i da se u hotelu traži mesto više, nego su bili i pozitivan signal svim potencijalnim investitorima da u Staru planinu treba ulagati.

Priča o Staroj planini mogla bi da zvuči i idilično, da se u nju nije umešala retrogradna vlast Srpske napredne stranke. Kao što su upropastili sve čega su se dohvatili, tako su i sada uspeli da oteraju Falkenštajner sa Stare planine. Činjenica da se raskid ugovora sa ovom kompanijom dešava na samom početku sezone, govori u prilog tezi da je SNS potpuno nezainteresovana za bilo kakav razvoj, da su njeni kadrovi nesposobni, nekompetentni i da ih rukovode isključivo sebični lični interesi. Raskid ugovora neće samo biti loša poruka svim turistima koji su planirali da dođu ove zime na Staru planinu, neće samo ugroziti postojeće aranžmane i celu sezonu. Što je, možda, još važnije, on je vrlo loša poruka svima koji su u svojim planovima imali investiranje na Staroj planini.

Opštinski odbor Demokratske stranke želi da skrene pažnju javnosti na svu pogubnost katastrofalne politike SNS i poziva njihov odbor u Knjaževcu, da sa svojim ministrima, koje su gostili, i koji su najavljivali nove investicije u našoj opštini, što pre objasne građanima na koji način misle da dalje razvijaju turizam na Staroj planini, ako teraju i investitore i turiste sa nje.

OO DS KNjAŽEVAC

0 Comments

  • DS- a zar ta grupacija još uvek postoji?????? Ta grupacija kaže da SNS tera investitore i goste!?!?!?! I naravno čin zinu žuti i lažu! A ko laže taj i krade! Hotel na Staroj planini gradila je država i nije mi jasno koji investitori su oterani???? A što se tiče gostiju zašto ne kažu te lažovčine i politički manipulatori da je za doček Nove godine hotel bio pun i da su svi gosti bili prezadovoljni!!!

  • Hahahahhah Ds-ovci, kraljevi…
    A ko je drpao meso i vino iz tog hotela pa nosio u okolne vikendice ?

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE