Saopštenje DS u vezi sa odlaskom “Falkenštajnera“

Broj pregleda

Prenosimo vam u celostu Saopštenje za javnost Opštinskog odbora Demokratske stranke Knjaževac u vezi Stare planine i hotela “Falkenštajner“.

6hVGUTf7

Razvoj turizma na Staroj planini je jedan od ključnih razvojnih prioriteta opštine Knjaževac, a u prethodnim godinama bio je i jedan od ključnih nacionalnih prioriteta. Izgradnja savremenih ski staza, liftova, gondole, prateće infrastrukture i hotela oživela je Staru planinu i omogućila da davnašnji planovi o razvoju turizma u ovom delu Srbije počnu da se ostvaruju. Ugovor o upravljanju hotelom sa renomiranom hotelijerskom kompanijom, kao i planovi o daljoj gradnji, ne samo da su omogućili da nivo usluga bude na vrhunskom nivou i da se u hotelu traži mesto više, nego su bili i pozitivan signal svim potencijalnim investitorima da u Staru planinu treba ulagati.

Priča o Staroj planini mogla bi da zvuči i idilično, da se u nju nije umešala retrogradna vlast Srpske napredne stranke. Kao što su upropastili sve čega su se dohvatili, tako su i sada uspeli da oteraju Falkenštajner sa Stare planine. Činjenica da se raskid ugovora sa ovom kompanijom dešava na samom početku sezone, govori u prilog tezi da je SNS potpuno nezainteresovana za bilo kakav razvoj, da su njeni kadrovi nesposobni, nekompetentni i da ih rukovode isključivo sebični lični interesi. Raskid ugovora neće samo biti loša poruka svim turistima koji su planirali da dođu ove zime na Staru planinu, neće samo ugroziti postojeće aranžmane i celu sezonu. Što je, možda, još važnije, on je vrlo loša poruka svima koji su u svojim planovima imali investiranje na Staroj planini.

Opštinski odbor Demokratske stranke želi da skrene pažnju javnosti na svu pogubnost katastrofalne politike SNS i poziva njihov odbor u Knjaževcu, da sa svojim ministrima, koje su gostili, i koji su najavljivali nove investicije u našoj opštini, što pre objasne građanima na koji način misle da dalje razvijaju turizam na Staroj planini, ako teraju i investitore i turiste sa nje.

OO DS KNjAŽEVAC

Povezano

Knjaževačke demokrate odale poštu Zoranu Đinđiću

Potukli se odbornik i većnik u Knjaževcu?

Istaknuti član DS-a ustvari član SNS-a? (FOTO)

Knjaževački DS u rasulu?! Članovi masovno prelaze u SNS???

Knjaževačke demokrate za predsednika OO DS Knjaževac izabrale ponovo Mančića

FOTO INFO: O zaradam i kanabisu na društvenim mrežama

VESTI IZ KATEGORIJE

Meštani Valevca započeli akciju uređenja sela

Danas saslušanje osumnjičenog za trostruko ubistvo u Knjaževcu

TROSTRUKO UBISTVO U KNJAŽEVCU OTVORILO STARE RANE

Ministar Dačić: Uhapšen osumnjičeni za trostruko ubistvo u Knjaževcu

TROSTRUKO UBISTVO U KNJAŽEVCU: Ubio oca, babu i dedu!

Najava vremenskih prilika: Visoke temperature i sunčano vreme

2 odgovora

  1. DS- a zar ta grupacija još uvek postoji?????? Ta grupacija kaže da SNS tera investitore i goste!?!?!?! I naravno čin zinu žuti i lažu! A ko laže taj i krade! Hotel na Staroj planini gradila je država i nije mi jasno koji investitori su oterani???? A što se tiče gostiju zašto ne kažu te lažovčine i politički manipulatori da je za doček Nove godine hotel bio pun i da su svi gosti bili prezadovoljni!!!

  2. Hahahahhah Ds-ovci, kraljevi…
    A ko je drpao meso i vino iz tog hotela pa nosio u okolne vikendice ?

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Radio Bubamara Live

Najnovije na portalu

Meštani Valevca započeli akciju uređenja sela

Danas saslušanje osumnjičenog za trostruko ubistvo u Knjaževcu

TROSTRUKO UBISTVO U KNJAŽEVCU OTVORILO STARE RANE

Ministar Dačić: Uhapšen osumnjičeni za trostruko ubistvo u Knjaževcu

TROSTRUKO UBISTVO U KNJAŽEVCU: Ubio oca, babu i dedu!

Najava vremenskih prilika: Visoke temperature i sunčano vreme