Bolji sadržaj za mlade – uslov za bolje i lepše detinjstvo

Broj pregleda

Opština Knjaževac godinama unazad teži da od same opštine načini bolje mesto za sve građane, a pogotovu za one najmlađe.

knjazevac panorama

Realizacijom mnogih kulturnih i zabavnih manifestacija Opština želi da napravi povoljnu atmosferu i animira mlade sugrađane da uzmu učešće u istim, da daju doprinosa i idejama pospeše život u gradu.

Takođe, lokalna vlast ima nameru da kroz infrastrukturno uređenje opštine, izgradnjom igrališta, sportskih terena i sadržaja za mlade, unapredi i objedini ponudu za decu Knjaževca, ali naravno i za buduće naraštaje, te da na taj način stvori povoljan ambijent i za mlade roditelje koji ostaju u Knjaževcu da žive i rade.

Poslednjih godina zaista napredujemo. Opština brine o mladima, ali i mladi trebaju više brinuti o opštini. Izgrađeno je dosta, uređena su i rekonstruisana mnoga igrališta, parkovi, šetališta, godinama se održavaju manifestacije koje promovišu odrastanje dece u knjaževačkom kraju, ali i manifestacije kulturno-zabavnog karaktera i to je dobro, kaže naš sagovornik S.I.

Na ovu temu i ostali naši sugrađani slično komentarišu, uz pozitivne komentare i predloge šta još može da se unapredi i izgradi kako bi život u gradu bio sadržajniji.

Deca u Knjaževcu, za razliku od drugih opština u okruženju – slične veličine, imaju dosta više sadržaja za igru, zabavu i normalno odrastanje i provođenje slobodnog vremena.

ŽIVOT U SELU JEDNOSTAVNIJI, ALI I TEŽI

Babin Zub Knjazevac

Život u gradu drastično je dinamičniji od života na seoskom području i to je evidentno. Život na selu je na neki način malo teži, jer se tamo uglavnom sprovode poslovi na njivi i u polju i sl.

Ali, bez obzira na sve te okolnosti, zanimljivo je da pojedini ljudi koji žive u gradu, razmišljaju da se vrate selu, zbog kako oni kažu zdravog i manje stresnog života. To je nekima pošlo za rukom, neki su se vratili selima i poljoprivrednim poslovima, a neki su odlučili da penzionerske dane provode u miru i tišini, zdravoj i netaknutoj prirodi knjaževačkog kraja.


grb knjazevacOvaj medijski sadržaj sufinanisran je od strane opštine Knjaževac. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. Naziv projekta koji ralizuju “Knjaževačke novine“ je “Život i odrastanje na seoskom području“.

Povezano

Ulice lipe i kestena u Knjaževcu

Odobrena sredstva za razvoj nedovoljno razvijenih opština za 2022.

Jednostavno jedinstven – ,,Timacum Minus“

Knjaževcu od države 5,8 miliona dinara za izgradnju sekundarne mreže fekalne kanalizacije

Nova državna sredstva za opštinu Knjaževac

Potpisan ugovor vredan 120.000 švajcarskih franaka! EVO ŠTA DOBIJAJU MLADI

VESTI IZ KATEGORIJE

Novogodišnji paketići najmlađim Knjaževčanima

Sve lepote Stare planine na jednom mestu

Knjaževac kao srpska ,,Mala Venecija” i ,,Mali Pariz“

Ulice lipe i kestena u Knjaževcu

Gurgusovačka kula – jedinstveno ime i još ponešto

VREMEPLOV: DOM JNA U KNJAŽEVCU

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Radio Bubamara Live

Najnovije na portalu

OŠ ,,Dubrava“ – Obaveštenje o upisu dece u prvi razred

OFK Knjaz pobedio Brodoremont

Holandija povukla višnje iz Srbije, evo šta je hitan korak

SRPSKA LIGA ISTOK: U KNJAŽEVCU U 58. MINUTU PREKINUTA UTAKMICA!

Obeleženo 25 godina od početka NATO agresije

FUDBAL: Naredni rival Srbije 125. na FIFA listi