Књажевачке

НОВИНЕ

Stiže nam Nova godina

Broj pregleda

Novogodišnji paketići najmlađim Knjaževčanima

Na adresu Doma kulture u Knjaževcu pristiglo je 1.515 čestitki mališana koji su učestvovali na likovnom konkursu “Čestitku dostavi, paketić nabavi” a koji ima za cilj da ulepša novogodišnje praznike knjaževačkim mališanima. Zaposleni ove ustanove, prerušeni u Deda Mrazeve, iznenadili su najmlađe Knjaževčane.

Fotografija preuzeta sa FB stranice ,,Opština Knjaževac''
Fotografija preuzeta sa FB stranice ,,Opština Knjaževac“

Početku slanja paketića prisustvovao je i predsednik opštine Knjaževac Milan Đokić.

“Evo nas na početku treće akcije podele paketića svoj našoj kreativnoj deci, mališanima koji su nacrtali čestitke, poslali ih na adresu Doma kulture i koji će kao nagradu za svoj trud dobiti i paketić na kućnu adresu. Lepa akcija koja podstiče kreativnost kod dece i solidarnost, jer sve će ove čestitke biti prodate našim sugrađanima da bi obezbedili sredstva za lečenje naše male sugrađanke Nede. Oko 1.500 paketića biće isporučeno na 1.500 adresa. To je veliki trud, veliki posao, ali naša deca su vredna i truda i pažnje i posla koji je Dom kulture i njegovi zaposleni uložio u ovu lepu akciju. Opština Knjaževac nije zaboravila ni naše male sugrađane po selima, seoskim mesnim zajednicama kojima će takođe biti podeljeni paketići, kao i deci iz socijalno ugroženih porodica. Po mnogo osnova želimo da našoj deci pokažemo da mislimo na njih, da su Nova godina i Božić i njima, kao i svima drugima”, rekao je Milan Đokić, predsednik opštine Knjaževac.

Ovaj vid darivanja najmlađih Knjaževčana još jedna je od akcija darivanja lokalne samouprave u saradnji sa Domom kulture u Knjaževcu.

Projekat ,,Ja volim Knjaževac“ sufinansiran je od strane Opštine Knjaževac u 2022. godini. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva. 

Povezano

VESTI IZ KATEGORIJE

Radio Bubamara