NIS donira paketiće za 225 prvorođenih beba u 2023. godini

Broj pregleda

Kompanija NIS obezbedila 225 paketa za 15 prvorođenih beba u 2023. godini u  porodilištima u Vranju, Zaječaru, Leskovcu, Kruševcu, Boru, Ćupriji, Paraćinu, Knjaževcu, Sremskoj Mitrovici, Užicu, Pirotu, Loznici, Šapcu, Vršcu i Valjevu.

Promo, NIS
Promo, NIS

Novogodišnji praznici su pravo vreme za darivanje, te je kompanija NIS obezbedila 225 poklon paketaza bebe koje će se roditi u 15 porodilišta u Srbiji. Poklon pakete, koji sadrže artikle domaćihproizvođača, a koji su neophodni majkama i bebama po izlasku iz porodilišta, u prvim danima 2023.godine dobiće po 15 prvorođenih beba u porodilištima u Vranju, Zaječaru, Leskovcu, Kruševcu, Boru,Ćupriji, Paraćinu, Knjaževcu, Sremskoj Mitrovici, Užicu, Pirotu, Loznici, Šapcu, Vršcu i Valjevu.Veliki doprinos ovoj prazničnoj akciji dali su članovi Kluba volontera kompanije NIS koji sudonirali pelene za jednokratnu upotrebu kako bi obogatili sadržaj paketa koji je obezbedila kompanija,dok su se ujedno i nesebično angažovali kako bi pokloni za bebe na vreme bili dopremljeni doodabranih porodilišta.

Na ovaj način NIS aktivno nastavlja sa realizacijom kampanje „Da se nove nade rode“, koja je posvećenapovećanju nataliteta, temi od nacionalnog značaja.

Ova kampanja ima za cilj očuvanje i unapređenjereproduktivnog zdravlja i podršku povećanju nataliteta. Da je kompanija NIS, u godini koja je na izmaku,u potpunosti posvećena ovoj temi govori činjenica da je samo u okviru društveno odgovornog programa „Zajednici zajedno“ donirala 118,5 miliona dinara za nabavku savremene medicinske opreme za 20zdravstvenih ustanova na svim nivoima zdravstvene zaštite koje se bave reproduktivnim zdravljem, kaoi za sufinansiranje troškova parovima koji su u procesu vantelesne oplodnje u 13 partnerskih gradova iopština u Srbiji.

Pored toga, kompanija je pružila podršku porodilištima u manje razvijenimopštinama na jugu i istoku Srbije, tako što je za osam porodilišta obezbedila sredstva za nabavkuneophodne medicinske opreme.

Tako je tokom ove kampanje u 2022. godini, kompanija NIS putem različitih programa, podržala ukupno 40zdravstvenih ustanova u više od 30 gradova i opština u našoj zemlji i time doprinela da nam se u 2023.godini rodi što više novih nada.

Povezano

FK Timočanin – Car Konstantin 7:2

Pad broja rođenih za 1,7 odsto

Knjaževčanka osvojila treće mesto na konkrusu ,,Izazovi obrazovanja u digitalnom okruženju“ u Nišu

Odluka o naknadama za porodilje biće ispravljena

Prva beba u 2020. godini u Knjaževcu je dečak

Od Niša do Knjaževca turističkim vozom

VESTI IZ KATEGORIJE

Meštani Valevca započeli akciju uređenja sela

Danas saslušanje osumnjičenog za trostruko ubistvo u Knjaževcu

TROSTRUKO UBISTVO U KNJAŽEVCU OTVORILO STARE RANE

Ministar Dačić: Uhapšen osumnjičeni za trostruko ubistvo u Knjaževcu

TROSTRUKO UBISTVO U KNJAŽEVCU: Ubio oca, babu i dedu!

Najava vremenskih prilika: Visoke temperature i sunčano vreme

Ostavi komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Radio Bubamara Live

Najnovije na portalu

Meštani Valevca započeli akciju uređenja sela

Danas saslušanje osumnjičenog za trostruko ubistvo u Knjaževcu

TROSTRUKO UBISTVO U KNJAŽEVCU OTVORILO STARE RANE

Ministar Dačić: Uhapšen osumnjičeni za trostruko ubistvo u Knjaževcu

TROSTRUKO UBISTVO U KNJAŽEVCU: Ubio oca, babu i dedu!

Najava vremenskih prilika: Visoke temperature i sunčano vreme